+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.449 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Andrej Acin / Andrej Aćin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Andrej Acin / Andrej Aćin

    IMDb



    Andrej Aćin je srpski režiser, scenarista i kompozitor iz Beograda.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Margina (2003)
    2. Jelena (2004– )
    3. Transforma (2006– )
    4. Poslednji trenutak vecnosti (2008)
    5. Valter (2012)
    6. T.I.N.A. (2016)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1