+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.369
    Pohvaljen 43.366 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Marko Bacovic / Marko Baćović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Marko Bacovic / Marko Baćović

    IMDb



    Marko Baćović (Nikšić, 28. februar 1957) je srpski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Venerijanska raja (1982)
    2. 13. jul (1982)
    3. Ostrica brijaca (1983)
    4. Snohvatice (1983)
    5. Kamiondzije 2 (1983– )
    6. Tombola (1985)
    7. Sivi dom (1984– )
    8. Misija majora Atertona (1986– )
    9. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    10. Waitapu (1987)
    11. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    12. Zaboravljeni (1988)
    13. Boj na Kosovu (1989)
    14. Valjevska bolnica (1990)
    15. Solunci govore (1990)
    16. Iza zida (1990)
    17. Zaboravljeni (1991– )
    18. Bolji zivot (1987–1991)
    19. Jastuk groba mog (1991– )
    20. Boje slepila (1991)
    21. Prokleta je Amerika (1992)
    22. Crni bombarder (1992)
    23. Kazi zasto me ostavi (1993)
    24. Bolje od bekstva (1993)
    25. Ruski car (1993)
    26. Roda (1993)
    27. Buket (1993)
    28. Udri jace manijace (1995)
    29. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    30. Otvorena vrata (1994– )
    31. Urnebesna tragedija (1995)
    32. Kontras (1996– )
    33. Do koske (1997)
    34. Tri letnja dana (1997)
    35. Kupi mi Eliota (1998)
    36. Knez Mihailo (1998)
    37. Porodicno blago (1998–2002)
    38. Noz (1999)
    39. Gorski vijenac (2000)
    40. Kordon (2002)
    41. Kazneni prostor (2002– )
    42. Lift (2004– )
    43. Crni Gruja (2003–2007)
    44. Jelena (2004– )
    45. Potera za Srec(k)om (2005)
    46. Aporia (2006)
    47. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    48. Mile vs. tranzicija (2003– )
    49. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    50. Sunset from a Rooftop (2009)
    51. Greh njene majke (2009– )
    52. Sesto culo (2009– )
    53. Zlatna liga (2010)
    54. Stevan M. Zivkovic (2010)
    55. Moj rodjak sa sela (2008– )
    56. Sesir profesora Koste Vujica (2012)
    57. Ustanicka ulica (2012)
    58. Supermarket bajka (2012)
    59. Folk (2012– )
    60. Sesir profesora Koste Vujica (2013– )
    61. Ravna Gora (2013– )
    62. Mali Budo (2014)
    63. Vojna akademija (2012– )
    64. Mitici -DNK (Da nije komsijin?) (2014)
    65. Izlaz u slucaju opasnosti (2014)
    66. Jagodici (2012– )
    67. Umir krvi (2015)
    68. Za kralja i otadzbinu (2015)
    69. Off (2015)
    70. Cizmasi (2015– )
    71. Dojc Caffe (2015– )
    72. Andrija i Andjelka (2015– )
    73. Ispod mosta, medju stijenama (2016)
    74. Ime: Dobrica, prezime: nepoznato / Dobrica / Name: Dobrica, Last Name: Unknown (2016)
    75. Dnevnik masinovodje / Train Driver's Diary (2016- )
    76. Suvozaci (2017)
    77. Vrijeme izmedju nas / Izmedju dana i noci (2018)
    78. Nisam kriv sto sam ziv (2018)
    79. Drama o Mirjani i ovima oko nje (2018)
    80. Kralj Petar I / Carape kralja Petra (2018)
    81. Puna glava radosti (2018)
    82. Savovi (2019)
    83. Drzavni sluzbenik (2019)
    84. Kralj Petar I (2019)

    Izmenjeno od: dimic; 26.03.2019 u 16:12.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1