+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Petar Pasic / Petar Pašić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Petar Pasic / Petar Pašić

    IMDb



    Petar Pašić je rođen u Beogradu 1973. godine. U Beogradu je i završio Fakultet dramskih umetnosti, Odsek za filmsku i televizijsku produkciju. Do sada je režirao i osmislio preko sto reklama za razne svetske brendove (Davidoff, Toyota, Goodyear, Gorenje by Ora-Ïto, Societe General...). Pored toga radio je i na brojnim muzičkim spotovima, a njegov potpis stoji i na par kratkometražnih filmova kao i na filmu R’n’R uzvraća udarac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Soliter (2000)
    2. Zadnja zelja (2003)
    3. Ohcet (2005)
    4. A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006)
    5. Ne skreci sa staze (2006)
    6. E-Pigs (2009)
    7. O bubicama i herojima (2017)

    Izmenjeno od: mir-lav; 18.01.2017 u 18:34.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1