+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Nevio Marasovic / Nevio Marasović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Nevio Marasovic / Nevio Marasović

    IMDb



    Nevio Marasović (Zagreb, 7. srpnja 1983.), hrvatski redatelj i scenarist.

    Sa šesnaest godina snima svoj prvi dugometražni igrani film “Popravak kompjutora”. Nakon završene Privatne klasične gimnazije godine upisuje Akademiju dramske umjetnosti, smjer filmska i TV režija. 2005. godine snima lažni reklamni spot naziva “Durex Lunch” koji iste godine pobjeđuje na kreativnom festivalu “Magdalena” u Mariboru osvojivši Grand prix, zlato za najbolji spot te zlato u kategoriji “TV”. Nakon festivala, spot na internetu dobiva kultni status.

    U svibnju 2008. godine počinje snimati cjelovečernji igrani film The Show Must Go On, koji mu je ujedno i završni filmski rad na Akademiji dramske umjetnosti. Na filmskome festivalu u Puli The Show Must Go On dobiva Zlatnu arenu za scenarij, Zlatnu arenu za specijalne efekte, nagradu Breza za najboljeg debitanta (Nevio Marasović) i nagradu Oktavijan za najbolji film 2010. godine po izboru kritičara.

    Iste godine snima i režira humorističnu seriju “Instruktor” čiji je autor i scenarist zajedno s prijateljem i glumcem Stjepanom Perićem.

    Osim snimanjem filmova, Marasović se profesionalno bavi snimanjem reklamnih spotova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Show Must Go On (2010)
    2. Instruktor (2010– )
    3. Vis-à-vis (2013)
    4. Goran (2016)
    5. Comic Sans (2018)
    Izmenjeno od: mir-lav; 25.07.2019 u 15:31.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1