+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.369
    Pohvaljen 43.366 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Jelica Sretenovic / Jelica Sretenović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jelica Sretenovic / Jelica Sretenović

    IMDb



    Jelica Sretenović (Beograd, 3. mart 1954) je srpska glumica.

    Kao devojčica bila je član dečjeg dramskog studija Bate Miladinovića i glumila u nekoliko TV drama. U analima Fakulteta dramskih umetnosti ostaće zabeleženo da je Jelica jedna od najmlađih studenata te institucije, budući da je fakultet upisala sa svega 16 godina. Bila je primljena u klasi profesora Predraga Bajčetića, zajedno sa Goricom Popović, Tanjom Bošković, Milanom Štrljićem i drugima.

    Prvu ulogu u pozorištu odigrala je u predstavi „Lorencaćo“, koju je režirao Branko Pleša.

    Uprkos mnogobrojnim ulogama koje je odigrala, publika je najviše pamti po liku Koviljke Koke Stanković iz kultne serije „Bolji život“.

    Tokom karijere snimila je nekoliko reklama i duet „Ruska čokolada“ sa grupom „Poslednja igra leptira“.

    Bila je udata za pravnika Miloša Mišu Sretenovića, koji je preminuo i ima dve kćerke Anu i Olju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zive veze (1975)
    2. Morava 76 (1976– )
    3. Zapamtite (1977– )
    4. Gledajuci televiziju (1977– )
    5. Tigar (1978)
    6. Profesionalci (1977– )
    7. Nacionalna klasa (1979)
    8. Sedam plus sedam (1978– )
    9. Lasno je nauciti, nego je muka oduciti (1978–1981)
    10. Vruc vetar (1980– )
    11. Rad na odredjeno vreme (1980)
    12. Bilo, pa proslo (1980– )
    13. Sesta brzina (1981)
    14. Pocnimo zivot iz pocetka (1981)
    15. Piknik u Topoli (1981)
    16. Laf u srcu (1981)
    17. Berlin kaputt (1981)
    18. Price iz radionice (1981– )
    19. Poslednji cin (1981– )
    20. Idemo dalje (1982)
    21. Tesna koza (1982)
    22. Spanac (1982– )
    23. Ucitelj (1983– )
    24. Zadah tela (1983)
    25. Poslednje sovuljage i prvi petli (1983)
    26. Nesto izmedju (1983)
    27. Varljivo leto '68 (1984)
    28. Kamiondzije 2 (1983– )
    29. Nesto izmedju (1984– )
    30. Kamiondzije opet voze (1984)
    31. Banjica (1984– )
    32. Nema problema (1984)
    33. Moljac (1984)
    34. Drzanje za vazduh (1985)
    35. Smesne i druge price (1986– )
    36. Pokondirena tikva (1986)
    37. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    38. Lovac protiv topa (1986)
    39. Tesna koza 2 (1987)
    40. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    41. Za sada bez dobrog naslova (1988)
    42. Tesna koza 3 (1988)
    43. Novogodisnja prica (1988)
    44. Bolji zivot (1989)
    45. Il colpo (1989)
    46. Seobe (1989)
    47. Obicna prica (1989)
    48. Mister Dolar (1989)
    49. Gospodja ministarka (1989)
    50. Bolji zivot (1987–1991)
    51. Tesna koza 4 (1991)
    52. Smrt gospodje Ministarke (1991)
    53. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    54. Volim i ja nerandze... no trpim (1992– )
    55. Bice bolje (1994)
    56. Srecni ljudi (1993– )
    57. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    58. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    59. Simpatija i antipatija (1995)
    60. Kod male sirene (1999– )
    61. Zona Zamfirova (2002)
    62. Zona Zamfirova (2002– )
    63. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    64. Idealne veze (2005– )
    65. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    66. Drugo stanje (2006– )
    67. Agencija za SiS (2006– )
    68. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    69. Ljubav i mrznja (2007– )
    70. Ranjeni orao (2008– )
    71. Kad na vrbi rodi grozdje (2009– )
    72. Kuku, Vasa (2009– )
    73. Greh njene majke (2009– )
    74. Moj rodjak sa sela (2008– )
    75. Nepobedivo srce (2011– )
    76. Made in Srbija (2013)
    77. Vojna akademija (2012– )
    78. Otvoreni kavez (2015)
    79. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    80. Vojna akademija 3 (2016)

    Izmenjeno od: mir-lav; 16.08.2017 u 09:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1