+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Jasmina Avramovic / Jasmina Avramović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jasmina Avramovic / Jasmina Avramović

    IMDb



    Jasmina Avramović Ranković (Valjevo, 28. oktobar 1960) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

    Jasmina je završila Gimnaziju u Valjevu, a glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1985. godine, u klasi profesora Arse Jovanovića. Za vreme studija bila je stipendista a nakon diplomiranja i stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Živi u Valjevu, udata je i ima sina.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Krevet (1984)
    2. Formula 1 (1984–1986)
    3. Humoristicki klub (1985– )
    4. Pogresno (1985)
    5. Ericijada (1985– )
    6. Daj mi krila jedan krug (1985– )
    7. Sivi dom (1984– )
    8. Putujuce pozoriste Sopalovic (1986)
    9. Neka cudna zemlja (1988)
    10. Masmediologija na Balkanu (1989)
    11. Balkanska perestrojka (1990)
    12. Holivud ili propast (1991)
    13. Vizantijsko plavo (1993)
    14. Elektra (1993)
    15. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    16. Zelja zvana tramvaj (1994)
    17. Vecita slavina (1994)
    18. Otvorena vrata (1994– )
    19. Simpatija i antipatija (1995)
    20. Raste trava (1997)
    21. Dosije 128 (1998)
    22. Pronalazaci (2000)
    23. Normalni ljudi (2001)
    24. Poseta mlade dame (2002)
    25. Kazneni prostor (2002– )
    26. Smesne i druge price (2004– )
    27. Idealne veze (2005– )
    28. Ranjeni orao (2008– )
    29. Neki cudni ljudi (2008– )
    30. Ranjeni orao (2009)
    31. Greh njene majke (2009– )
    32. Sisanje (2010)
    33. Marija (2011)
    34. Nepobedivo srce (2011– )
    35. Narednik (2012)
    36. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    37. Nije smrt biciklo: da ti ga ukradu (2015)


    Pozorištna predstava:
    Izmenjeno od: Shane; 31.05.2018 u 16:16.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1