+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.451 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milo Miranovic / Milo Miranović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milo Miranovic / Milo Miranović

    IMDb



    Milo Miranović (Donji Kokoti, 23. mart 1937 — Beograd, 5. jul 2003) je bio srpski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Provereno nema mina (1965)
    2. Doci i ostati (1965)
    3. Inspektor (1965)
    4. Zabavlja vas Mija Aleksic (1967– )
    5. Svabica (1968)
    6. Rodjaci (1969– )
    7. Deset zapovesti (1970– )
    8. Levaci (1970– )
    9. Nesalomivi (1971)
    10. Kapetan iz Kepenika (1971)
    11. Devojka sa Kosmaja (1972)
    12. Zasluge (1972)
    13. Kamiondzije (1972– )
    14. Paja i Jare (1973)
    15. Svadba (1973)
    16. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    17. Bataljon je odlucio (1974)
    18. Otpisani (1974– )
    19. Djavolje merdevine (1975– )
    20. Kraj nedelje (1975)
    21. Prvi garnizon (1976)
    22. Sve sto je bilo lepo (1976)
    23. Metak u ledja (1976)
    24. Koga cekas kume (1976)
    25. Vise od igre (1976– )
    26. Povratak otpisanih (1976– )
    27. Pucanj u sljiviku preko reke (1978)
    28. Cardak ni na nebu ni na zemlji (1978– )
    29. Petrijin venac (1980)
    30. Erogena zona (1981)
    31. Decko koji obecava (1981)
    32. Sok od sljiva (1981)
    33. Pocnimo zivot iz pocetka (1981)
    34. Poslednji cin (1981– )
    35. Idemo dalje (1982)
    36. Variola vera (1982)
    37. Sablazan (1982)
    38. 13. jul (1982)
    39. Balkan ekspres (1983)
    40. Sumrak (1983)
    41. Nesto izmedju (1983)
    42. Licem u lice u Napulju (1983)
    43. Kamiondzije 2 (1983– )
    44. Nesto izmedju (1984– )
    45. Balkan ekspres (1984– )
    46. Nema problema (1984)
    47. Groznica ljubavi (1984)
    48. Tajvanska kanasta (1985)
    49. Price iz becke sume (1985)
    50. Lepota poroka (1986)
    51. Sivi dom (1984– )
    52. Svecana obaveza (1986)
    53. Putujuce pozoriste Sopalovic (1986)
    54. Od zlata jabuka (1986)
    55. Uvek spremne zene (1987)
    56. I to se zove sreca (1987– )
    57. Vuk Karadzic (1987– )
    58. Drugi covek (1988)
    59. Spijun na stiklama (1988)
    60. Sabirni centar (1989)
    61. Balkan ekspres 2 (1989– )
    62. Cudna noc (1990)
    63. Valjevska bolnica (1990)
    64. Kolubarska bitka (1990)
    65. Zaboravljeni (1991– )
    66. Bolji zivot (1987–1991)
    67. Teatar u Srba (1991– )
    68. Dezerter (1992)
    69. Urnebesna tragedija (1995)
    70. Belo odelo (1999)
    71. U ime oca i sina (1999)
    72. Marko Miljanov (2000)
    73. Moja porodica, privatizacija i ja (2001)
    74. Srecna mi nova godina (2002)


    Pozorištna predstava:
    Izmenjeno od: mir-lav; 31.03.2018 u 20:47.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1