+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Snezana Savic / Snežana Savić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Snezana Savic / Snežana Savić

    IMDb



    Snežana Savić (Velika Plana, 6. mart 1953) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica i estradna umetnica.

    Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Poznate uloge ostvarila je u filmovima Pad Italije (1981), Šta je s tobom, Nina (1984), Žene u zatvoru (1985), kao i u TV serijama Bolji život (1987—1991), Srećni ljudi (1993—1996), Porodično blago (1998—2002) i Stižu dolari (2004—2006).

    Snimila je nekoliko muzičkih albuma, a njeni najpoznatiji hitovi su „Tri poljupca hoću ja“, „Vatra ljubavi“ „Nova ljubav“ ,„Zašto te toliko volim“, „Bez tebe“, „Topolska 18“, „Zabranjeno da me voliš“, „Mitke i Koštana“.

    Nagradu za najbolji Glumački par godine po izboru čitalaca TV Novosti dobila je dva puta na Filmskim susretima u Nišu. Prvi put u paru sa Desimirom Stanojevićem za uloge u televizijskoj seriji Srećni ljudi 1996. i drugi put sa Draganom Nikolićem za uloge u Porodičnom blagu 2001. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ignjatovic protiv Gebelsa (1975)
    2. Kostana (1976)
    3. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    4. Ana voli Milovana (1977)
    5. Gospodarev zet (1978)
    6. Maska (1978)
    7. Sedam plus sedam (1978– )
    8. Pad Italije (1981)
    9. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    10. Pocnimo zivot iz pocetka (1981)
    11. Ziveti kao sav normalan svet (1982)
    12. Sabinjanke (1982)
    13. Sta je s tobom, Nina (1984)
    14. Zivot je lep (1985)
    15. Zikina dinastija (1985)
    16. U zatvoru (1985)
    17. Indijsko ogledalo (1985)
    18. I to se zove sreca (1987– )
    19. Fortunes of War (1987– )
    20. Tesna koza 2 (1987)
    21. Vuk Karadzic (1987– )
    22. Lutalica (1987)
    23. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    24. Atoski vrtovi - preobrazenje (1989)
    25. Seobe II (1989)
    26. Ljubav je hleb sa devet kora (1990)
    27. Bolji zivot (1987–1991)
    28. Zikina zenidba (1992)
    29. Dama koja ubija (1992)
    30. Napadac (1993)
    31. Srecni ljudi (1993– )
    32. Tajna porodicnog blaga (2000)
    33. A sad adio (2000)
    34. Porodicno blago (1998–2002)
    35. Stizu dolari (2004– )
    36. Poslednja audijencija (2008– )

    Izmenjeno od: Shane; 11.02.2017 u 23:17.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1