+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.525
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.452 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Savo Radovic / Savo Radović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Savo Radovic / Savo Radović

    IMDb



    Savo Radović (rođen 21.10.1957. u Zemunu) diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milnenka Maričića 1984. godine.

    Stalni član Beogradskog dramskog pozorišta je od 1987. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Svetozar Markovic (1980– )
    2. Doktorka na selu (1982– )
    3. Poslednji cin (1981– )
    4. Venerijanska raja (1982)
    5. Lov na miseve (1982)
    6. Prijatelji (1984)
    7. Varljivo leto '68 (1984)
    8. Prokleta avlija (1984)
    9. Andric i Goja (1984)
    10. Sest dana juna (1985)
    11. Strajk u tkaonici cilima (1986)
    12. Waitapu (1987)
    13. Hudodelci (1987)
    14. Vuk Karadzic (1987– )
    15. Sta radis veceras (1988)
    16. Stand By (1991)
    17. Kuca za rusenje (1991)
    18. Glava secera (1991)
    19. Raj (1993)
    20. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    21. Znakovi (1995)
    22. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    23. Gore dole (1996–1997)
    24. Hotel sa 7 zvezdica (2002– )
    25. Ljubav u zaledju (2005– )
    26. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    27. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    28. Vratice se rode (2007–2008)
    29. Ljubav i mrznja (2007– )
    30. Gorki plodovi (2008– )
    31. Seljaci (2006– )
    32. Kuku, Vasa (2009– )
    33. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    34. Made in Srbija (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 15.05.2017 u 20:38.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1