+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.449 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Igor Mesin / Igor Mešin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Igor Mesin / Igor Mešin

    IMDb



    Igor Mešin (Zagreb, 8. srpnja 1967.) je hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac i voditelj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Obecana zemlja (1986)
    2. Zlatne godine (1992)
    3. Vozacka dozvola (1992)
    4. Mlakarova ljubav (1993– )
    5. I dok je srca, bit ce i Kroacije! (1993)
    6. Vrijeme za... (1993)
    7. Na rubu pameti (1993)
    8. Dok nitko ne gleda (1993)
    9. Svaki put kad se rastajemo (1994)
    10. Gornja granica (1995)
    11. Mrtva tocka (1995)
    12. Prepoznavanje (1996)
    13. Olujne tisine 1895-1995 (1997– )
    14. Territorio Comanche (1997)
    15. Zagorje, dvorci (1997)
    16. Rusko meso (1997)
    17. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    18. Bogorodica (1999)
    19. Cetverored (1999)
    20. Nebo sateliti (2000)
    21. Crna kronika ili dan zena (2000)
    22. Holding (2001)
    23. Posljednja volja (2001)
    24. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    25. Infekcija (2003)
    26. Doktor ludosti (2003)
    27. Osvajanja Ljudevita Posavca (2004– )
    28. Pusca Bistra (2005)
    29. Mrtvi kutovi (2005)
    30. Odmori se, zasluzio si: Christmas Special (2005)
    31. Nasa mala klinika (2004–2007)
    32. Nije kraj (2008)
    33. Gdje pingvini lete (2008)
    34. Nasa mala klinika (2007– )
    35. Reality (2008)
    36. Braca uboga & Vanda Winter: Da sam ja netko (2009)
    37. Bitange i princeze (2005– )
    38. Bracne vode (2008– )
    39. Tito (2010– )
    40. Luda kuca (2005– )
    41. Stipe u gostima (2008– )
    42. Cvjetni trg (2012)
    43. Zutokljunac (2005– )
    44. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    45. Samo ti pricaj (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 10.08.2017 u 21:12.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1