+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.403 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dubravka Ostojic / Dubravka Ostojić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dubravka Ostojic / Dubravka Ostojić

    IMDb



    Dubravka Ostojić (Zagreb, 19. lipnja 1961.), hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Brisani prostor (1985– )
    2. Za srecu je potrebno troje (1985)
    3. To nije moj zivot, to je samo privremeno (1985)
    4. Rimski dan (1987)
    5. Prica o Duhu (1989)
    6. Le retour d'Arsène Lupin (1989–1996)
    7. Stand By (1991)
    8. Slavlje Bozicne Noci (1992)
    9. Luka (1992)
    10. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    11. Kontesa Dora (1993)
    12. Smogovci (1982–1996)
    13. Andjele moj dragi (1996)
    14. Novogodisnja pljacka (1997)
    15. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    16. Obiteljska stvar (1998– )
    17. Nasa kucica, nasa slobodica (1999– )
    18. Holding (2001)
    19. Ispod crte (2003)
    20. Osvajanja Ljudevita Posavca (2004– )
    21. Zutokljunac (2005– )
    22. Nasa mala klinika (2004–2007)
    23. Nasa mala klinika (2007– )
    24. Zakon! (2008– )

    Izmenjeno od: Shane; 20.08.2017 u 21:53.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1