+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.404 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vlatko Dulic / Vlatko Dulić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vlatko Dulic / Vlatko Dulić

    IMDb



    Vlatko Dulić (Subotica, 20. 4. 1943 - Zagreb, 20. 11. 2015) bio je hrvatski i jugoslavenski kazališni i filmski glumac i kazališni redatelj.

    Pored kazališnih uloga, šira javnost ga pamti i po ulogama u TV-serijama i filmovima, posebice po ulozi Blaža Gajskog u Kako je počeo rat na mom otoku i doktora u Maršalu. Glumu je studirao u Zagrebu, na Akademiji dramskih umjetnosti, gdje je i diplomirao 1970 i stekao svoj prvi glumački angažman, u kazalištu Gavella (1968), radio je i sa drugim kazalištima (HNK u Mostaru, Kerempuh...). Pored glume, studirao je i pravo u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vrijeme za bajku (1974– )
    2. Muka svete Margarite (1975– )
    3. Zec (1975)
    4. Bog igre (1975)
    5. Pucanj (1977)
    6. Nikola Tesla (1977– )
    7. Posljednji podvig diverzanta Oblaka (1978)
    8. Ispit zrelosti (1978)
    9. Prijeki sud (1978)
    10. Tomo Bakran (1978)
    11. Bombaski proces (1978)
    12. Usporeno kretanje (1979)
    13. Punom parom (1978– )
    14. Kraljevo (1981)
    15. Sitne igre (1981)
    16. Rodoljupci (1981)
    17. Puska u cik zore (1981)
    18. Nepokoreni grad (1981– )
    19. Kiklop (1983– )
    20. Zamke (1983– )
    21. U logoru (1983)
    22. Djecak i zec (1983)
    23. Postar zvoni samo jedanput (1984)
    24. Hajducki gaj (1985– )
    25. Horvatov izbor (1985)
    26. Putovanje u Vucjak (1986– )
    27. Lovac protiv topa (1986)
    28. San o ruzi (1986)
    29. Svila Skare (1987)
    30. Slike iz zivota jednog salabahtera (1987)
    31. Osudjeni (1987)
    32. Kraljeva zavrsnica (1987)
    33. U sredini mojih dana (1988)
    34. Vila Orhideja (1988)
    35. Covjek koji je volio sprovode (1989)
    36. Diploma za smrt (1989)
    37. Lude gljive (1990)
    38. Orao (1990)
    39. Parizi - Istra (1991)
    40. Jaguar (1992)
    41. Smogovci (1982–1996)
    42. Kako je poceo rat na mom otoku (1996)
    43. Treca zena (1997)
    44. Kuca duhova (1998)
    45. Marsal (1999)
    46. Bogorodica (1999)
    47. Blagajnica hoce ici na more (2000)
    48. Holding (2001)
    49. Druzba Isusova (2004)
    50. Snivaj, zlato moje (2005)
    51. Ko ziv ko mrtav (2005)
    52. Duh u mocvari (2006)
    53. Libertas (2006)
    54. Vjerujem u andjele (2009)
    55. Bitange i princeze (2005– )
    56. Dome slatki dome (2010– )
    57. Stipe u gostima (2008– )
    58. Larin izbor (2011– )
    59. Trebalo bi prosetati psa (2014)
    60. Most na kraju svijeta (2014)

    Izmenjeno od: Shane; 25.03.2018 u 21:00.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1