+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.405 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Martin Sagner / Martin Sagner

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Martin Sagner / Martin Sagner

    IMDb



    Martin Sagner (Novigrad Podravski, 11. kolovoza 1932.), hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Abeceda straha (1961)
    2. Nikoletina Bursac (1964)
    3. Tonkina jedina ljubav (1965)
    4. Sonata facile (1965)
    5. Covik od svita (1965)
    6. Old Surehand (1965)
    7. Breza (1967)
    8. Protest (1967)
    9. Tri sata za ljubav (1968)
    10. Gravitacija ili fantasticna mladost cinovnika Borisa Horvata (1968)
    11. Slucajni zivot (1969)
    12. Dnevnik Ocenaseka (1969– )
    13. Sumorna jesen (1969– )
    14. Dogadjaj (1969)
    15. Guske koje nisu spasle Rim (1969)
    16. Divlji andjeli (1969)
    17. Hokus-pokus (Jugoslavensko radno vrijeme) (1969)
    18. Mejasi (1970– )
    19. Kolinje (1970)
    20. Kuda idu divlje svinje (1971– )
    21. Diskrecija zajamcena (1972)
    22. Vrijeme ratno i poratno (1975– )
    23. Gruntovcani (1975– )
    24. Prizori iz obiteljskog zivota (1979– )
    25. Punom parom (1978– )
    26. Nepokoreni grad (1981– )
    27. Tamburasi (1982)
    28. Inspektor Vinko (1984– )
    29. Neunistivi (1990–1991)
    30. Prica iz Hrvatske (1991)
    31. Duga mracna noc (2004)
    32. Duga mracna noc (2005– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 04.11.2018 u 11:33.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1