+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivana Jovanovic / Ivana Jovanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivana Jovanovic / Ivana Jovanović

    IMDb



    Ivana Jovanović (1. jun 1980., Beograd, SFRJ) je srpska glumica. Svoju popularnost je stekla u seriji „Greh njene majke“ u ulozi Nede.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rat uzivo (2000)
    2. Mrtav 'ladan (2002)
    3. Lisice (2002– )
    4. Lestvica (2005)
    5. Pare ili zivot (2008– )
    6. Greh njene majke (2009– )
    7. Nepobedivo srce (2011– )
    8. Vir (2012)
    9. Annivalentine's Day (2015)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1