+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milos 'Misa' Radivojevic / Miloš 'Miša' Radivojević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milos 'Misa' Radivojevic / Miloš 'Miša' Radivojević

    IMDb



    Miloš Miša Radivojević televizijski je i filmski režiser i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Radivojević je rođen 3. studenog 1939. u Čačku. Započeo je studij filozofije, no na kraju diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti 1966., kao prvi student filmske režije u klasi Aleksandra Saše Petrovića sa srednjemetražnim filmomAdam i Eva 66. Karijeru je započeo kao asistent redatelja Puriše Đorđevića, s kojim je radio od 1961. do 1969.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sta bi s godinama onim... (1965)
    2. Zvezdana prasina (1965)
    3. Adam i Eva 66 (1966)
    4. Hocu kuci (1968)
    5. Bube u glavi (1970)
    6. Prvo ubistvo (1972)
    7. Bez reci (1972)
    8. Testament (1975)
    9. Od pet do sedam (1976)
    10. Izgradnja mostova u SR Srbiji (1977)
    11. Noc od paucine (1978)
    12. Kvar (1978)
    13. Razvitak Novog Pazara (1979)
    14. Dobro dosao druze Tito u svoju staru fabriku (1979)
    15. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    16. Decko koji obecava (1981)
    17. Ziveti kao sav normalan svet (1982)
    18. Karlovacki dozivljaj 1889 (1983)
    19. Una (1984)
    20. Slobodarski Beograd (1985)
    21. Cavka (1988)
    22. Saran (1991)
    23. Uvod u drugi zivot (1992)
    24. Devojka s lampom (1992)
    25. Omnibus '93 (1993)
    26. Ni na nebu ni na zemlji (1994)
    27. Otvorena vrata (1994– )
    28. Gore dole (1996–1997)
    29. Budjenje iz mrtvih (2005)
    30. Odbacen (2007)
    31. Kako su me ukrali Nemci (2011)
    32. Zmurke (2018–2019)

    Izmenjeno od: mir-lav; 02.04.2019 u 09:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1