+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Darko Janes / Darko Janeš

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Darko Janes / Darko Janeš

    IMDb



    Darko Janeš (Zagreb, 19. srpnja 1957.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Daj sto das (1979)
    2. Sustanar (1982)
    3. Zamke (1983– )
    4. Gabrijel (1984– )
    5. Dirty Dozen: The Series (1988– )
    6. Honor Bound (1988)
    7. Just Another Secret (1989)
    8. Neunistivi (1990–1991)
    9. Limacijada (1989–1990)
    10. Night of the Fox (1990)
    11. Fatal Sky (1990)
    12. Gavre Princip - Himmel unter Steinen (1990)
    13. Born to Ride (1991)
    14. The Pope Must Die (1991)
    15. Memories of Midnight (1991)
    16. Malavizija (1991–1996)
    17. Novogodisnja pljacka (1997)
    18. Nasa kucica, nasa slobodica (1999– )
    19. Ajmo zuti (2001)
    20. Zabranjena ljubav (2004–2008)
    21. Ljubav u zaledju (2005– )
    22. Cimmer fraj (2006–2007)
    23. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    24. Zakon ljubavi (2008– )
    25. Sve ce biti dobro (2008–2009)
    26. Zakon! (2008– )
    27. Tito (2010– )
    28. Dolina sunca (2009–2010)
    29. Neke druge price (2010)
    30. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    31. Koko i duhovi (2011)
    32. Pocivali u miru (2013– )
    Izmenjeno od: lisani; 12.05.2018 u 16:50.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1