+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Mladen Sovilj / Mladen Sovilj

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mladen Sovilj / Mladen Sovilj

    IMDb



    Mladen Sovilj je mladi srpski glumac. Rođen u Pančevu 2. jul 1987. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Cudoviste iz Tamisa (2006)
    2. Ritam gitara, prateci vokal (2010)
    3. Tamarin izostanak (2011)
    4. IMG_0048 (2012)
    5. Sesir profesora Koste Vujica (2012)
    6. Zverinjak (2012)
    7. Zverinjak (2012– )
    8. Dosta dobra lamperija (2013)
    9. Sesir profesora Koste Vujica (2013– )
    10. S/Kidanje (2013)
    11. Grandfather (2013)
    12. #SamoKazem (2013)
    13. Odeljenje (2014– )
    14. Neposlusni (2014)
    15. Evropa, bre! (2014– )
    16. The Sky Above Us (2015)
    17. Bicemo prvaci sveta (2015)
    18. Newcomer (2015)
    19. Cizmasi (2015– )
    20. Prvaci sveta (2016– )
    21. Par i nepar (2016)
    22. Hipertenzija (2016)
    23. A Vicious Cycle (2016)
    24. Izgrednici (2017)

    Izmenjeno od: mir-lav; 12.11.2018 u 14:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1