+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.449 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Danica Radulovic / Danica Radulović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Danica Radulovic / Danica Radulović

    IMDb



    Srpska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Crni bombarder (1992)
    2. Teatar u Srba (1991– )
    3. Zona braka: Marriage Zone (1997–1999)
    4. Kanal Mimo (1998– )
    5. I'm Good, I'm Gone (2010)
    6. Miris kise na Balkanu (2010– )
    7. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    8. Vojna akademija (2012– )
    9. Evropa, bre! (2014– )
    10. Jagodici (2012– )
    11. Ulica lipa (2008– )
    12. Andrija i Andjelka (2015– )
    13. Posmatraci (2016)

    Izmenjeno od: mir-lav; 16.01.2019 u 18:22.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1