+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dragan Zaric / Dragan Zarić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragan Zaric / Dragan Zarić

    IMDb



    Dragan Zarić (Beograd, 15. novembar 1942. — Beograd, 2. februar 2000) je bio srpski filmski glumac.

    Njegova deca su takođe glumci, sin Ivan Zarić i ćerka Milica Zarić.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sticenik (1966)
    2. Dim (1967)
    3. Parnicari (1967– )
    4. U raskoraku (1968)
    5. Bekstva (1968)
    6. Sve ce to narod pozlatiti (1968)
    7. Svabica (1968)
    8. Horoskop (1969)
    9. Pogled unazad (1969)
    10. Moja strana svijeta (1969)
    11. Muzikanti (1969– )
    12. Tragedija na splavu (1969)
    13. Karusel (1969)
    14. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    15. Levaci (1970– )
    16. Milorade, kam bek (1970)
    17. Higijenske navike vojnika (1972)
    18. Gradjani sela Luga (1972– )
    19. Obraz uz obraz (1972– )
    20. Neven (1973– )
    21. Hotel za ptice (1973)
    22. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    23. Dimitrije Tucovic (1973– )
    24. Ujez (1974)
    25. Slobodan prevod Mizantropa (1974)
    26. Sudjenje (1975)
    27. Mamika, hvata me panika (1975)
    28. Vagon Li (1976)
    29. Dva drugara (1976– )
    30. Ozraceni (1976)
    31. Murtalov slucaj (1976)
    32. Morava 76 (1976– )
    33. Dzangrizalo (1976)
    34. Covek koji je bombardovao Beograd (1976)
    35. Porobdzije (1976– )
    36. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    37. Vaskrsenje zmaja (1978)
    38. Punom parom (1978– )
    39. Srecna porodica (1979)
    40. Sumnjivo lice (1979)
    41. Poletarac (1980– )
    42. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    43. Drugo odelo (1980)
    44. Sesta brzina (1981)
    45. Price iz radionice (1981– )
    46. Lukicijada (1982– )
    47. Osvajanje srece (1983– )
    48. Covek sa cetiri noge (1983)
    49. Varljivo leto '68 (1984)
    50. Kamiondzije 2 (1983– )
    51. Kamiondzije opet voze (1984)
    52. Caj u pet (1984)
    53. Debeli i mrsavi (1985)
    54. Uzmi pa ce ti se dati (1985)
    55. Tombola (1985)
    56. Crna Marija (1986)
    57. Miss (1986)
    58. Dogodilo se na danasnji dan (1987)
    59. Vuk Karadzic (1987– )
    60. Dome, slatki dome (1988– )
    61. Sveto mesto (1990)
    62. Stand By (1991)
    63. Saran (1991)
    64. Sekula nevino optuzen (1992)
    65. Devojka s lampom (1992)
    66. Bolje od bekstva (1993)
    67. Bice bolje (1994)
    68. Ni na nebu ni na zemlji (1994)
    69. Otvorena vrata (1994– )
    70. Lepa sela lepo gore (1996)
    71. Gore dole (1996–1997)
    72. Do koske (1997)
    73. Rane (1998)
    74. Raskrsce (1998)
    75. Noz (1999)

    Izmenjeno od: Shane; 19.08.2017 u 22:22.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1