+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.369
    Pohvaljen 43.366 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Miroslav Zuzic / Miroslav Žužić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Miroslav Zuzic / Miroslav Žužić

    IMDb



    Rođen 1945. Diplomirao glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu 1970. u klasi prof. Predraga Bajčetića. Stalni član Pozorišta Atelje 212 od 1994. do 2011. godine, kada odlazi u penziju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kad golubovi polete (1968)
    2. Veliki dan (1969)
    3. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    4. Ko da ujedini sve Cigane (1970)
    5. Filip na konju (1973– )
    6. Trkac (1974)
    7. Dimitrije Tucovic (1973– )
    8. Dva drugara (1976– )
    9. Vaga za tacno merenje (1975– )
    10. Vise od igre (1976– )
    11. Pupinove zvezde (1979)
    12. Paorske balade (1980)
    13. Baza na Dunavu (1981– )
    14. Zasto Banat pece rakiju od leba (1981)
    15. Razvod braka (1981)
    16. Bila jednom ljubav jedna (1981)
    17. I to se zove sreca (1987– )
    18. Vec vidjeno (1987)
    19. Raj (1993)
    20. Goli zivot (1994– )
    21. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    22. Filumena Marturano (1996)
    23. Skola za zene (1996)
    24. Filomena Marturano (1996)
    25. Tri palme za dve bitange i ribicu (1998)
    26. Kanal Mimo (1998– )
    27. M(j)esoviti brak (2003– )
    28. Stizu dolari (2004– )
    29. Nasa mala klinika (2007– )
    30. Neki cudni ljudi (2008– )
    31. The Lumiere Brothers (2013)
    32. Pupinovo detinjstvo (2013)
    33. Mihajlo Pupin ponovo u Banatu (2014)

    Izmenjeno od: mir-lav; 04.08.2019 u 13:49.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1