+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Miodrag Krivokapic / Miodrag Krivokapić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Miodrag Krivokapic / Miodrag Krivokapić

    IMDb



    Miodrag Krivokapić „Brik“, rođen 22. aprila 1949. godine u Peći, srpski je filmski i pozorišni glumac.

    Osnovnu školu i gimnaziju je završio u svom rodnog gradu, a Akademiju za pozorišnu i filmsku umjetnost, odsek gluma je diplomirao 1975. u Zagrebu. Te godine postaje član dramskog pozorišta “Gavela” u kom ostaje dve godine, da bi zatim prešao u Hrvatsko narodno pozorište u Zagrebu i tu ostaje do 1986. godine. Od te godine je slobodan umetnik.

    Igrao je i u teatru „&TD“ u Zagrebu i na festivalima: Dubrovačke letnje igre, Splitsko leto, a kasnije na Subotičkom festivalu, kao i Festivalu Budva - grad teatar. Snimio je dvadesetak igranih filmova, oko 30 TV drama, desetak TV serija.

    U istorijskoj drami „Konstantin“ povodom 1700 godina Milanskog edikta glumi lik Konstantina u starijim godinama.

    Njegov sin je glumac Bojan Krivokapić.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zec (1975)
    2. Kuca (1975)
    3. Seljacka buna 1573 (1975)
    4. Ispit zrelosti (1978)
    5. Ljubica (1978)
    6. Cutanje profesora Martica (1978)
    7. Punom parom (1978- )
    8. Macak pod sljemom (1978- )
    9. Djavolje sjeme (1979– )
    10. Anno domini 1573 (1979- )
    11. Partizanska eskadrila (1979)
    12. Izgubljeni zavicaj (1980)
    13. Luda kuca (1980)
    14. Pad Italije (1981)
    15. Snadji se, druze (1981)
    16. Kasno, natporucnice! (1981)
    17. Nepokoreni grad (1981- )
    18. Zlocin u skoli (1982)
    19. Kiklop (1982)
    20. Dundo Maroje (1983)
    21. Imenjaci (1983- )
    22. Kiklop (1983- )
    23. U logoru (1983)
    24. U raljama zivota / Stefica Cvek u raljama zivota (1984)
    25. Mala pljacka vlaka (1984)
    26. Stefica Cvek u raljama zivota (1984- )
    27. Brisani prostor (1985– )
    28. Za srecu je potrebno troje (1985)
    29. Krocenje goropadnosti (1985)
    30. Vecernja zvona (1986)
    31. Misija majora Atertona (1986- )
    32. Putovanje u Vucjak (1986- )
    33. U ime naroda / In the Name of the People (1987)
    34. Zivot sa stricem (1988)
    35. Tartif (1988)
    36. Vecernja zvona (1988- )
    37. Hanna's War (1988)
    38. Roman o Londonu (1988- )
    39. Inat (1988)
    40. Ranjenik (1988- )
    41. Najbolji (1989)
    42. Seobe (1989)
    43. Nocni igraci (1990)
    44. Stela (1990)
    45. Sarajevske price (1991- )
    46. Jastuk groba mog (1991- )
    47. Virdzina (1991)
    48. Moj brat Aleksa (1991)
    49. Aleksa Santic (1990- )
    50. Viljuska se drzi u lijevu ruku (1993)
    51. Kraj dinastije Obrenovic (1995- )
    52. Ivan (1996)
    53. Gore dole (1996–1997)
    54. Ptice koje ne polete / Some Birds Can't Fly (1997)
    55. Dosije 128 (1998)
    56. Noz / The Knife (1999)
    57. Izabranik (2000)
    58. Porodicno blago (1998–2002)
    59. Bal-Can-Can (2005)
    60. Doktor Suster (2005)
    61. Sinovci (2006)
    62. Stizu dolari (2004- )
    63. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    64. Uvodjenje u posao (2007)
    65. Tegla puna vazduha (2007)
    66. Bliznji (2008)
    67. Biro za izgubljene stvari / Lost and Found (2008)
    68. Vratice se rode (2007–2008)
    69. Na terapiji (2009- )
    70. Soljice (2010)
    71. Krik (2010)
    72. Lud, zbunjen, normalan (2007- )
    73. Halimin put / Halima's Path (2012)
    74. Stepeniste (2012)
    75. Pocivali u miru / Rest in Peace (2013- )
    76. Vojna akademija 2 (2013)
    77. Vojna akademija (2012- )
    78. I godina nova 2015 (2014)
    79. Enklava / Enclave (2015)
    80. Kud puklo da puklo (2014– )
    Izmenjeno od: majajevtic; 05.12.2018 u 19:24.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1