+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.547
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.894
    Pohvaljen 44.508 puta u 9.337 postova
    Moć reputacije
    1276

    Branislav 'Bane' Vidakovic / Branislav 'Bane' Vidaković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Branislav 'Bane' Vidakovic / Branislav 'Bane' Vidaković

    IMDb



    Branislav Bane Vidaković je rođen 10. septembra 1959 godine u Beogradu. Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. Do sada je glumio u više od 50 filmova i televizijskih serija. Neke od najzapaženijih uloga ostvario je u filmovima "Direktan prenos", "Još ovaj put", "Bal na vodi", "Mi nismo anđeli" i "Šejtanov ratnik". Glumac je Narodnog pozorišta u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Direktan prenos (1982)
    2. Savamala (1982)
    3. Savamala (1982– )
    4. Ruski Umetnicki eksperiment (1982)
    5. Piknik (1982)
    6. Bunar (1982)
    7. Jos ovaj put (1983)
    8. Kamiondzije 2 (1983– )
    9. Kamiondzije opet voze (1984)
    10. Opasni trag (1984)
    11. I to ce proci (1985)
    12. Debeli i mrsavi (1985)
    13. Bal na vodi (1985)
    14. Jedna polovina dana (1985)
    15. Ekran snezi (1985)
    16. Dvostruki udar (1985)
    17. Sivi dom (1984– )
    18. Crna Marija (1986)
    19. Mala privreda (1986)
    20. Waitapu (1987)
    21. The Misfit Brigade (1987)
    22. Telefonomanija (1987)
    23. Pogresna procena (1987)
    24. Cavka (1988)
    25. Kako zasmejati gospodara (1988)
    26. Dome, slatki dome (1988– )
    27. Iskusavanje djavola (1989)
    28. Svedski aranzman (1989)
    29. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    30. Violinski kljuc (1990)
    31. Mi nismo andjeli (1992)
    32. Vukovar, jedna prica (1994)
    33. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    34. Otvorena vrata (1994– )
    35. Terasa na krovu (1995)
    36. Lepa sela lepo gore (1996)
    37. Balkanska pravila (1997)
    38. Gore dole (1996–1997)
    39. Kupi mi Eliota (1998)
    40. Povratak lopova (1998)
    41. Mehanizam (2000)
    42. Ostrica brijaca (2000)
    43. T.T. Sindrom (2002)
    44. Noc uz video (2002)
    45. Lisice (2002– )
    46. Kazneni prostor (2002– )
    47. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    48. Jelena (2004– )
    49. Flert (2005)
    50. Sejtanov ratnik (2006)
    51. Optimisti (2006)
    52. Sedam i po (2006)
    53. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    54. Maska (2007)
    55. Moj rodjak sa sela (2008– )
    56. Kad na vrbi rodi grozdje (2009– )
    57. Flesbek (2010)
    58. Azilanti (2010– )
    59. Intenzivni udarac u glavu (2012)
    60. Mamaros (2013)
    61. Lefty, and the Man in Black (2013)
    62. Sizif K. (2015)
    63. Sindjelici (2013– )

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 30.10.2018 u 18:01.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1