+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.835 puta u 9.290 postova
    Moć reputacije
    1268

    Dragan Petrovic-Pele / Dragan Petrović-Pele

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dragan Petrovic-Pele / Dragan Petrović-Pele

    IMDb



    Dragan Petrović „Pele“ (Beograd, 17. decembar 1961) srpski je glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

    Diplomirao je u klasi profesora Vladimira Jevtovića, zajedno sa Draganom Bjelogrlićem, Miloradom Mandićem, Vesnom Trivalić.

    Oženjen je glumicom Olgom Odanović, sa kojom ima dvoje dece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Siroce (1978)
    2. Pripovedanja Radoja Domanovica (1979– )
    3. Bila jednom ljubav jedna (1981)
    4. The Misfit Brigade (1987)
    5. Zivot u grobljanskoj (1987)
    6. The Seventh Day (1987)
    7. Vec vidjeno (1987)
    8. Vuk Karadzic (1987– )
    9. Braca po materi (1988)
    10. Dome, slatki dome (1988– )
    11. Sveto mesto (1990)
    12. Bolji zivot (1987–1991)
    13. Bulevar revolucije (1992)
    14. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    15. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    16. Otvorena vrata (1994– )
    17. Urnebesna tragedija (1995)
    18. Lepa sela lepo gore (1996)
    19. Balkanska pravila (1997)
    20. Strsljen (1998)
    21. Tockovi (1998)
    22. Svirac (1998)
    23. Knez Mihailo (1998)
    24. Dosije 128 (1998)
    25. Noz (1999)
    26. Proputovanje (1999)
    27. Tajni plamen (1999)
    28. Da zapisem (1999)
    29. Prolece u Limasolu (1999)
    30. Bez pogovora (1999)
    31. Suzanj (2000)
    32. Eho (2000)
    33. Andjeo (2000)
    34. Senke uspomena (2000)
    35. Pronalazaci (2000)
    36. Milenko Misailovic - pozorisni snevac (2001)
    37. Milenko Misailovic - pozorisni monah (2001)
    38. Apsolutnih sto (2001)
    39. Beograd-Bar via Peking (2001)
    40. Ringeraja (2002)
    41. Mala nocna muzika (2002)
    42. Kordon (2002)
    43. Kazneni prostor (2002– )
    44. Volim te najvise na svetu (2003)
    45. Lisice (2002– )
    46. Kazneni prostor (2002– )
    47. Margina (2003)
    48. Kosarkasi (2005– )
    49. Manastir Kuvezdin (2005)
    50. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    51. M(j)esoviti brak (2003– )
    52. Konji vrani (2007)
    53. Princ od papira (2007)
    54. Cetvrti covek (2007)
    55. Pozoriste u kuci (2007– )
    56. Vratice se rode (2007–2008)
    57. Gorki plodovi (2008– )
    58. Ljubav i moda: Eurostikla (2009)
    59. Djavolja varos (2009)
    60. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    61. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    62. Montevideo, Bog te video! (2010)
    63. Miris kise na Balkanu (2010– )
    64. Zajedno (2011)
    65. Mesano meso (2011– )
    66. Miris kise na Balkanu (2011)
    67. Falsifikator (2013)
    68. Odeljenje (2014– )
    69. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    70. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    71. Sjene (2014)
    72. Branio sam Mladu Bosnu (2015– )
    73. Rodjendan gospodina Nusica (2015)
    74. Cizmasi (2015– )
    75. Soba smrti (2016)
    76. Stado (2016)
    77. Senke nad Balkanom (2017– )
    78. Stado (2018)
    79. Pogresan covjek (2018–2019)
    80. Vojna akademija (2012– )
    81. Delirijum tremens (2019)
    82. O zivotu i o smrti (2019)
    83. Delirijum tremens
    84. Princ Rastko Srpski
    Izmenjeno od: Shane; 28.10.2018 u 22:22.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1