+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.448 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Barbara Nola / Barbara Nola

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Barbara Nola / Barbara Nola

    IMDb



    Barbara Nola (Zagreb, 1968.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rani snijeg u Münchenu (1984)
    2. Trazim srodnu dusu (1990– )
    3. Mor (1991)
    4. Mirta uci statistiku (1991)
    5. Hrvatske katedrale (1991)
    6. Dok nitko ne gleda (1993)
    7. Between Zaghlul and Zaharias (1994)
    8. Rusko meso (1997)
    9. Puska za uspavljivanje (1997)
    10. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    11. Nebo sateliti (2000)
    12. Sami (2001)
    13. Potonulo groblje (2002)
    14. Rastanak (2004)
    15. Pusca Bistra (2005)
    16. Zutokljunac (2005– )
    17. Nasa mala klinika (2004–2007)
    18. Odmori se, zasluzio si: Christmas Special (2005)
    19. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    20. Ne pitaj kako! (2006)
    21. Libertas (2006)
    22. Cimmer fraj (2006–2007)
    23. Pravo cudo (2007)
    24. Operacija Kajman (2007– )
    25. Ne daj se, Nina! (2007– )
    26. Bibin svijet (2006– )
    27. Sve ce biti dobro (2008–2009)
    28. Dolina sunca (2009–2010)
    29. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    30. Lea i Darija (2011)
    31. Svi uvjeti za pricu - triler (2012)
    32. Larin izbor (2011– )
    33. Pocivali u miru (2013– )
    34. Hitac (2013)
    35. Novogodisnji pidzama party (2013)
    36. Taubeki (2014)
    37. Tajni dnevnik patke Matilde (2010– )
    38. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    39. Zg80 (2016)
    40. Cuvar dvorca / Guardian of the Castle (2017)
    41. Happy End / Happy End: Stupid and Stupider 3 (2018)
    42. Na granici (2018–2019)
    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:36.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 01:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1