+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milivoje Obradovic / Milivoje Obradović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milivoje Obradovic / Milivoje Obradović

    IMDb



    Rođen je 2.4.1982. godine u Podgorici. Završio je Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi profesorice Vide Ognjenović i profesora Ljuboslava Majere.

    Od aprila 2008. godine postao je član CNP-a, za koje je dosad igrao u predstavama San ljetnje noći(rd. Paolo Mađeli), Ovo nije ono sto mislite da jeste (rd. Dalija Aćin) i Don Žuan (rd. Ana Vukotić).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Uspavanka za decaka (2007)
    2. Srce je mudrih u kuci zalosti (2009)
    3. Lokalni vampir (2011)
    4. Djecaci iz ulice Marksa i Engelsa (2014)
    5. Budva na pjenu od mora (2012– )
    6. Ruske kape (2015)
    7. Bozicni ustanak (2015– )
    8. Apofenija / Apophenia (2016)
    9. Dojc Caffe (2015– )
    10. Ispod mosta, medju stijenama (2016)
    11. Vrijeme izmedju nas (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:54.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1