+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.525
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.888
    Pohvaljen 44.452 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Tomislav Rukavina / Tomislav Rukavina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tomislav Rukavina / Tomislav Rukavina

    IMDb



    Hrvatski režiser.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Alex (1994)
    2. Sretno (1998)
    3. Bag (1999)
    4. Kazaliste u kuci (2006–2007)
    5. Dobre namjere (2007–2008)
    6. Zakon! (2008– )
    7. Dome slatki dome (2010– )
    8. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    9. Larin izbor (2011– )
    10. Larin izbor: Izgubljeni princ (2012)
    11. Na terapiji (2013– )
    12. Vatre Ivanjske (2014–2015)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:01.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1