+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Enes Vejzovic / Enes Vejzović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Enes Vejzovic / Enes Vejzović

    IMDb



    Enes Vejzović (16. lipnja 1977.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bardo Thodol: Tibetanska knjiga mrtvih (1999)
    2. Nebo sateliti (2000)
    3. Film (2000)
    4. Chico (2001)
    5. Prezimiti u Riu (2002)
    6. Put u Raj biznis klasom (2002)
    7. Leti leti (2004)
    8. Zlatni vrc (2004– )
    9. Duga mracna noc (2005– )
    10. Pusca Bistra (2005)
    11. Snivaj, zlato moje (2005)
    12. Zutokljunac (2005– )
    13. Nasa mala klinika (2004–2007)
    14. Luda kuca (2005– )
    15. Ne pitaj kako! (2006)
    16. Crveno i crno (2006)
    17. Kazaliste u kuci (2006–2007)
    18. Pjevajte nesto ljubavno (2007)
    19. Pravo cudo (2007)
    20. Zivi i mrtvi (2007)
    21. Nasi sretni trenuci (2007)
    22. Taxideyo (2008)
    23. Dobre namjere (2007–2008)
    24. Sve ce biti dobro (2008–2009)
    25. Zakon! (2008– )
    26. Bitange i princeze (2005– )
    27. Periferija city (2010– )
    28. Bibin svijet (2006– )
    29. Najbolje godine (2009– )
    30. Goltzius and the Pelican Company (2012)
    31. Pocivali u miru (2013– )
    32. Hitac (2013)
    33. Suti (2013)
    34. Stipe u gostima (2008– )
    35. Holly (2013)
    36. Zagrebacke price vol. 3 (2015)
    37. Horvatovi (2015– )
    38. Praznik demokracije (2016)
    39. Trampolin (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:27.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1