+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.435 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Ana Vilenica / Ana Vilenica

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ana Vilenica / Ana Vilenica

    IMDb



    Ana Vilenica (Rijeka, 16. srpnja 1978.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Prvo smrtno iskustvo (2001)
    2. Gori vatra (2003)
    3. La Femme Musketeer (2004– )
    4. Poklon za Sanju (2004)
    5. Gori vatra (2005– )
    6. Duh u mocvari (2006)
    7. Outlanders (2007)
    8. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    9. Mamutica (2008– )
    10. Dijete (2009)
    11. U mojoj glavi andjeo (2010)
    12. Dolina sunca (2009–2010)
    13. Dnevnik plavuse (2010–2011)
    14. Lea i Darija (2011)
    15. Kud puklo da puklo (2014– )
    16. Prava zena (2016– )
    17. Misho and Robin (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1