+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.450 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Nikola Stojanovic / Nikola Stojanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nikola Stojanovic / Nikola Stojanović

    IMDb



    Nikola Stojanović je rođen 4. maja. 1942. godine u Dušanovu kod Leskovca, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. U kuhinji (1969)
    2. Draga Irena! (1970)
    3. Polenov prah (1974)
    4. Autogram (1977)
    5. Pogled u noc (1978)
    6. Cin (1980)
    7. Zedj (1981)
    8. Veliki talenat (1984)
    9. Rebus (1985)
    10. Od zlata jabuka (1986)
    11. Poslednji valcer u Sarajevu (1990)
    12. Kraj milenijuma (1995)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:49.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1