+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Goran Bogdan / Goran Bogdan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Goran Bogdan / Goran Bogdan

    IMDb



    Goran Bogdan (Široki Brijeg, 2. listopada 1980.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac. Završio je ekonomiju, ali ipak nastavio stopama hrvatskog glumca uz velike uspjehe u reklamama, filmovima, a pogotovo u mnogobrojnim kazališnim predstavama u Zagrebačkom kazalištu mladih. Jedan je od glavnih organizatora West Herzegowina Festa, festivala amaterskog stvaralaštva koji znantno dopunjava njegov životopis.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zabranjena ljubav (2004–2008)
    2. Za naivne djecake (2007)
    3. Obicni ljudi (2006–2007)
    4. Nocna voznja (2007)
    5. Operacija Kajman (2007– )
    6. Cimmer fraj (2006–2007)
    7. Luda kuca (2005– )
    8. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    9. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    10. Iza stakla (2008)
    11. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    12. Prokleti (2008)
    13. Hladna fronta (2009)
    14. Mamutica (2008– )
    15. Dirty Little Bubbles (2009)
    16. U zemlji cudesa (2009)
    17. Bitange i princeze (2005– )
    18. Sampion (2010)
    19. Neke druge price (2010)
    20. The Show Must Go On (2010)
    21. Harakiri djeca (2010)
    22. View from a Well (2011)
    23. Pink Express (2011)
    24. Noc za Dvoje (2011)
    25. Romkom (2011)
    26. Iris (2012)
    27. Sonja i bik (2012)
    28. Ivo (2012)
    29. Goltzius and the Pelican Company (2012)
    30. Tockica na nosu (2012)
    31. Svecenikova djeca (2013)
    32. Soba 3 (2013)
    33. Moj sin samo malo sporije hoda (2013)
    34. Majstori (2013)
    35. Stipe u gostima (2008– )
    36. Na terapiji (2013– )
    37. Zajedno (2014)
    38. Broj 55 (2014)
    39. Djecaci iz ulice Marksa i Engelsa (2014)
    40. Takva su pravila (2014)
    41. Sake (2014)
    42. Bicemo prvaci sveta (2015)
    43. Imena visnje (2015)
    44. Svinjari (2015)
    45. Nasa svakodnevna prica (2015)
    46. The Last Panthers (2015– )
    47. Prvaci sveta (2016– )
    48. Vere i zavere (2016– )
    49. Sve najbolje (2016)
    50. Goran (2016)
    51. Transmania (2016)
    52. U cemu je kvaka? (2016)
    53. Mrtve ribe (2016)
    54. Agape (2017)
    55. Cuvar dvorca (2017– )
    56. All Inclusive (2017)
    57. Senke nad Balkanom (2017– )
    58. Ransom (2018– )
    59. Malo se sjecam tog dana (2018)
    60. Jutro ce promeniti sve (2018– )
    61. I Act, I Am (2018)
    62. Giantland (2018)
    63. The Wait (2019)
    64. The Voice (2019)
    65. The Islander (2019)
    66. Koja je ovo drzava! (2018)
    67. Otac (2019)
    68. We Didn't Talk About the End (2019)

    Izmenjeno od: mir-lav; 01.08.2019 u 20:27.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1