+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vera Zima / Vera Zima

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vera Zima / Vera Zima

    IMDb



    Vera Zima (Metković, 1953.), hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica. Do 18 godine živjela je u Pločama, otac joj je bio slovačkog podrijetla, te govori slovački jezik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vrijeme ratno i poratno (1975– )
    2. Kuca (1975)
    3. Mecava (1977)
    4. Punom parom (1978– )
    5. Djavolje sjeme (1979– )
    6. Novinar (1979)
    7. Tale (1977– )
    8. Pakleni otok (1979)
    9. Gradiliste (1979)
    10. Nemir (1982)
    11. Nepokoreni grad (1981– )
    12. Kiklop (1982)
    13. Hocu zivjeti (1982)
    14. Kiklop (1983– )
    15. Kvit posao (1983)
    16. Ljubavna pisma s predumisljajem (1985)
    17. Posjet (1986)
    18. Terevenka (1987)
    19. Zagrljaj (1988– )
    20. Rasprodaja (1988)
    21. Tecaj plivanja (1988)
    22. Trazim srodnu dusu (1990– )
    23. Operacija Barbarossa (1990– )
    24. Dirigenti i muzikasi (1990– )
    25. Ljeto za sjecanje (1990)
    26. Skoljka sumi (1990)
    27. Doktorova noc (1990)
    28. Vukovar se vraca kuci (1994)
    29. Bozic u Becu (1997)
    30. Treca zena (1997)
    31. Bogorodica (1999)
    32. Cetverored (1999)
    33. Blagajnica hoce ici na more (2000)
    34. Srce nije u modi (2000)
    35. Crna kronika ili dan zena (2000)
    36. Ante se vraca kuci (2001)
    37. Prezimiti u Riu (2002)
    38. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    39. Duga mracna noc (2004)
    40. Oprosti za kung fu (2004)
    41. Duga mracna noc (2005– )
    42. Zutokljunac (2005– )
    43. Nasa mala klinika (2004–2007)
    44. Odmori se, zasluzio si: Christmas Special (2005)
    45. Bibin svijet (2006– )
    46. Cimmer fraj (2006–2007)
    47. Moram spavat', andjele (2007)
    48. Metastaze (2009)
    49. Covjek ispod stola (2009)
    50. Luda kuca (2005– )
    51. Stipe u gostima (2008– )
    52. Korak po korak (2011)
    53. Odmori se, zasluzio si (2006– )

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:05.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1