+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vera Cukic / Vera Čukić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vera Cukic / Vera Čukić

    IMDb



    Vera Čukić (Beograd, 16. decembar 1938) je srpska glumica. U braku je sa scenaristom Gordanom Mihićem sa kojim ima ćerku Ivanu Mihić, takođe glumicu.

    Vera Čukić je apsolvirala glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju. Od 1963. glumi u Ateljeu 212 u Beogradu. Članica je Narodnog pozorišta u Beogradu. Izdvajajući se svojim atraktivnom izgledom i temperamentom, ostvarila je niz individualno obojenih uloga u pozorištu, na filmu i televiziji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kroz granje nebo (1958)
    2. Snajderski kalfa (1965)
    3. Funta sa stednje knjizice (1965)
    4. Ko puca otvorice mu se (1965)
    5. Cuvaj mi Ameliju (1965)
    6. Bolnicka soba (1965)
    7. Namestena soba (1966)
    8. Volite se ljudi (1966– )
    9. Arsenik i stare cipke (1967)
    10. Probisvet (1967– )
    11. Reginin sat (1967)
    12. Noz (1967)
    13. Koktel (1967)
    14. Makedonska krvava svadba (1967)
    15. Bila si duzna da te nadjem (1967)
    16. Arno i Jane (1967)
    17. Imam dvije mame i dva tate (1968)
    18. Goli covjek (1968)
    19. Maksim naseg doba (1968– )
    20. Volter Miti of Lisice (1968)
    21. Samci 2 (1969– )
    22. Baksuz (1968– )
    23. Tragedija na splavu (1969)
    24. Kreitserova sonata (1969)
    25. Sladak zivot na srpski nacin (1971)
    26. Dom i lepota (1971)
    27. Direktor (1971)
    28. I Bog stvori kafansku pevacicu (1972)
    29. Ludi ujka (1972)
    30. Glumac je, glumac (1972– )
    31. Nase priredbe (1973– )
    32. Zuta (1973)
    33. Izgnanici (1973)
    34. Micko (1974)
    35. Florijanovic (1974)
    36. Djavolje merdevine (1975– )
    37. Mili (1975)
    38. Spiritisti (1976)
    39. Porobdzije (1976– )
    40. Mizantrop (1977)
    41. Tigar (1978)
    42. Obraz uz obraz: Novogodisnji special (1978)
    43. Srecna porodica (1979)
    44. Sedam plus sedam (1978– )
    45. Nasi pesnici (1981– )
    46. Prolece zivota (1981)
    47. Srecna porodica (1979– )
    48. Koze (1982– )
    49. Savamala (1982)
    50. Savamala (1982– )
    51. Jaguarov skok (1984)
    52. Smesne i druge price (1986– )
    53. Sivi dom (1984– )
    54. Milan - Dar (1987)
    55. Ortaci (1988)
    56. Zaboravljeni (1988)
    57. Roman o Londonu (1988– )
    58. Ozaloscena porodica (1990)
    59. Zaboravljeni (1991– )
    60. Konak (1991)
    61. Metla bez drske (1989– )
    62. Napadac (1993)
    63. Dnevnik uvreda 1993 (1994)
    64. Teatar u Srba (1991– )
    65. Gore dole (1996–1997)
    66. Ranjena zemlja (1999)
    67. Ona voli Zvezdu (2001)
    68. Kuca srece (2003– )
    69. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    70. Seljaci (2006– )
    71. Moj rodjak sa sela (2008– )

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 01.06.2019 u 16:47.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1