+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.525
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.888
    Pohvaljen 44.457 puta u 9.335 postova
    Moć reputacije
    1274

    Cintija Asperger / Cintija Ašperger

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Cintija Asperger / Cintija Ašperger

    IMDb



    Cintija Ašperger ostala je u sjećanju generacije iz osamdesetih kao mlada glumačka zvijezda koju su novine i časopisi, zbog atraktivnog izgleda, rado stavljali na naslovnice.

    Premda je u Zagrebu, u Komediji i ZKM-u odigrala niz uloga, šira je publika mogla vidjeti u nekoliko filmova i serija, a potom se čulo da je otišla u Kanadu i vijesti o njoj bile su sve rjeđe.

    Na drugom je kontinentu uspješno nastavila karijeru i već deset godina drži katedru glume na Reyerson Theatre School.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bobi (1982)
    2. Podijum-Zarko Lausevic (1983)
    3. S.P.U.K. (1983)
    4. U raljama zivota (1984)
    5. Nadia (1984)
    6. Gabrijel (1984– )
    7. U pozadini (1984)
    8. Debeli i mrsavi (1985)
    9. Sest dana juna (1985)
    10. Anticasanova (1985)
    11. Za srecu je potrebno troje (1985)
    12. Putovanje u Vucjak (1986– )
    13. Obecana zemlja (1986)
    14. Race for the Bomb (1987– )
    15. Ford: The Man and the Machine (1987)
    16. U sredini mojih dana (1988)
    17. Dirigenti i muzikasi (1990– )
    18. Hrvatske katedrale (1991)
    19. RoboCop (1994–1995)
    20. Bozic u Becu (1997)
    21. The City (1999–2000)
    22. Hidden Agenda (1999)
    23. Foreign Objects (2000– )
    24. Chasing Cain (2001)
    25. The Guardian (2001–2004)
    26. Blue Murder (2001–2004)
    27. This Is Wonderland (2004–2006)
    28. Slucajna suputnica (2004)
    29. Degrassi: The Next Generation (2001–2015)
    30. ZOS: Zone of Separation (2009– )
    31. The Waiting Room (2015)
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1