+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Mihajlo Viktorovic / Mihajlo Viktorović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mihajlo Viktorovic / Mihajlo Viktorović

    IMDb



    Mihajlo Viktorović (Beograd, 14. februar 1929 — Beograd, 26. septembar 1998) je bio srpski glumac.

    Poznat je po brojnim ulogama koje je ostvario na daskama Narodnog pozorišta, na talasima Radio Beograda, kao i na televiziji. Ostao je upamćen po ulozi gospodina Jovanovića u poznatoj radio emisiji "Jovanovići" koja se krajem osamdesetih emitovala na Radio Beogradu, kao i po ulozi Ciganovića u seriji Bolji život.

    Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sumnjivo lice (1954)
    2. Zenica (1957)
    3. Mali covek (1957)
    4. Crni biseri (1958)
    5. Te noci (1958)
    6. Rafal u nebo (1958)
    7. Pukotina raja (1959)
    8. Krizantema (1959)
    9. Dan cetrnaesti (1960)
    10. Servisna stanica (1959– )
    11. Silan covek (1960)
    12. Ostrvo mira (1960)
    13. Nebeski odred (1961)
    14. Tu ne tueras point (1961)
    15. Sreca u torbi (1961)
    16. Siromasni mali ljudi (1961)
    17. Prvi gradjanin male varosi (1961)
    18. Na tajnom kanalu (1961– )
    19. Pesma (1962)
    20. Probisvet, velika rezija i dete (1962)
    21. Price iz hotela (1962)
    22. Pregrst srece (1962)
    23. Junaci dana (1962)
    24. Cirkus Univerzal (1962)
    25. Muzej vostanih figura (1962– )
    26. Kir Janja (1963)
    27. Dva presudna dana (1963)
    28. Dugme za peti sprat (1963)
    29. Bezazlene duse (1963)
    30. Sest svecanih pozivnica (1963– )
    31. Ogledalo gradjanina Pokornog (1964– )
    32. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    33. Na mesto, gradjanine Pokorni! (1964)
    34. Licem u nalicje (1965– )
    35. Brodolom mladog Tomasa (1965)
    36. Crni sneg (1966– )
    37. Gospodja ministarka (1966)
    38. Servisna stanica (1966)
    39. Ljudi i papagaji (1966– )
    40. Oci pune zvezda (1967)
    41. Ofelija (1967– )
    42. Protest (1967)
    43. Zlatna pracka (1967)
    44. Vukadin (1968– )
    45. Spavajte mirno (1968– )
    46. Kod Londona (1968– )
    47. Prevara iz ljubavi (1968)
    48. Burleska o Grku (1968)
    49. Saculatac (1968– )
    50. Bog je umro uzalud (1969)
    51. Put gospodina Perisona (1969)
    52. Podvala (1969)
    53. Deset zapovesti (1970– )
    54. Nasi maniri (1970)
    55. Hajducija (1970)
    56. S vanglom u svet (1971– )
    57. Diplomci (1971– )
    58. Sudjenje Floberu (1971)
    59. Sesir profesora Koste Vujica (1971)
    60. Nirnberski epilog (1971)
    61. Zenski razgovori (1972– )
    62. Cu, ces, ce (1970– )
    63. Izdanci iz opaljenog grma (1972– )
    64. Sarajevski atentat (1972)
    65. Paljenje rajhstaga (1972)
    66. Dragi Antoan (1972)
    67. Covek koji je bacio atomsku bombu na Hirosimu (1972)
    68. Kamiondzije (1972– )
    69. Sutjeska (1973)
    70. Opasni susreti (1973– )
    71. Zenidba nosaca Samuela (1973)
    72. Milojeva smrt (1973)
    73. Dimitrije Tucovic (1973– )
    74. Nasi ocevi (1974)
    75. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    76. Djavolje merdevine (1975– )
    77. Soba sa pet zidova (1975)
    78. Kraj nedelje (1975)
    79. Ignjatovic protiv Gebelsa (1975)
    80. Sve sto je bilo lepo (1976)
    81. Spiritisti (1976)
    82. Proces Djordanu Brunu (1976)
    83. Poslednje nazdravlje (1976)
    84. Metak u ledja (1976)
    85. Kostana (1976)
    86. Deca rastu nocu (1976)
    87. Okasion (1977)
    88. Pod istragom (1977)
    89. Crni dani (1977– )
    90. Povratak otpisanih (1976– )
    91. Profesionalci (1977– )
    92. Vruc vetar (1980– )
    93. Pripovedanja Radoja Domanovica (1979– )
    94. Beogradska razglednica 1920 (1980)
    95. Svetozar Markovic (1980– )
    96. Duvanski put (1980– )
    97. Na rubu pameti (1981)
    98. Poslednji cin (1981– )
    99. Variola vera (1982)
    100. Mikelandjelo (1982)
    101. Dani AVNOJ-a (1983– )
    102. Hasanaginica (1983)
    103. Kamiondzije 2 (1983– )
    104. Jedna polovina dana (1985)
    105. Indijsko ogledalo (1985)
    106. Vrenje (1986)
    107. Vestica (1986)
    108. Hajde da se volimo (1987)
    109. Pogresna procena (1987)
    110. Vuk Karadzic (1987– )
    111. Neka cudna zemlja (1988)
    112. Bolji zivot (1989)
    113. Bolji zivot (1987–1991)
    114. Konak (1991)
    115. Mrav pesadinac (1993)
    116. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 04.11.2018 u 11:34.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1