+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.433 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Slobodan 'Boda' Ninkovic / Slobodan 'Boda' Ninković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Slobodan 'Boda' Ninkovic / Slobodan 'Boda' Ninković

    IMDb



    Slobodan „Boda“ Ninković (Smederevo, 25. novembar 1956) je srpski glumac.

    Slobodan Ninković je rođen u Smederevu 25. novembra 1956. godine. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

    Stalni član pozorišta Boško Buha je bio od 1986. do 1995. godine, u tom periodu je odigrao preko 30 premijera u predstavama koje je izveo oko 2.000 puta među kojima su: Crvenkapa, Vasilisa, Čarobnjak iz Oza, Kad je bio mrak.

    Istovremeno je igrao i u drugim pozorištima kao što su: Beogradsko dramsko pozorište, Bitef teatar, Narodno pozorište u Beogradu i Zvezdara teatar, od 1995. godine je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Ostvario je zapažene uloge i u filmovima i televizijskim serijama.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vidim ti ladju na kraju puta (1987)
    2. Pogresna procena (1987)
    3. Vuk Karadzic (1987– )
    4. Braca po materi (1988)
    5. Vreme cuda (1989)
    6. Dome, slatki dome (1988– )
    7. Kako je propao rokenrol (1989)
    8. Drugarica ministarka (1989– )
    9. Svedski aranzman (1989)
    10. Balkan ekspres 2 (1989– )
    11. Vreme cuda (1989– )
    12. Sveti Georgije ubiva azdahu (1989)
    13. Hajde da se volimo 3 (1990)
    14. Agencija Kikom (1990– )
    15. Bolji zivot (1987–1991)
    16. Holivud ili propast (1991)
    17. Tesna koza 4 (1991)
    18. Vukov Video Bukvar (1992– )
    19. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    20. Mi nismo andjeli (1992)
    21. Sekula nevino optuzen (1992)
    22. Dama koja ubija (1992)
    23. Volim i ja nerandze... no trpim (1992– )
    24. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    25. Pun mesec nad Beogradom (1993)
    26. Obracun u kazino kabareu (1993)
    27. Bice bolje (1994)
    28. Srecni ljudi (1993– )
    29. Goli zivot (1994– )
    30. Dva sata kvalitetnog TV programa (1994)
    31. Otvorena vrata (1994– )
    32. Udri jace manijace (1995)
    33. To vlemma tou Odyssea (1995)
    34. Snovi od sper-ploce (1995– )
    35. Nasledje (1995)
    36. Tri letnja dana (1997)
    37. Jos tvoje ruze mirisu samocom (1997)
    38. Laza i Paralaza (1998)
    39. Kod Lude ptice (1998– )
    40. Crveno, zuto, zeleno... kreni (1998– )
    41. Belo odelo (1999)
    42. Kod male sirene (1999– )
    43. Zemlja istine, ljubavi i slobode (2000)
    44. Normalni ljudi (2001)
    45. Crociati (2001)
    46. Blizanci (2001)
    47. Beograd-Bar via Peking (2001)
    48. Fazoni i Fore 2 (2002–2006)
    49. Mrtav 'ladan (2002)
    50. Mala nocna muzika (2002)
    51. Zivot je mars (2003)
    52. Bunga banga re (2003–2005)
    53. Ledina (2003)
    54. Kazneni prostor (2002– )
    55. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    56. Kazneni prostor (2002– )
    57. Pad u raj (2004)
    58. Jesen stize, dunjo moja (2004)
    59. Poljupci (2004)
    60. San zimske noci (2004)
    61. Crni Gruja (2003–2007)
    62. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    63. Dangube! (2005– )
    64. Potera za Srec(k)om (2005)
    65. Made in YU (2005)
    66. Lele, bato (2005)
    67. Na badnji dan (2005)
    68. Libero (2005)
    69. Idealne veze (2005– )
    70. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    71. Evropesma - Evropjesma 2006 (2006)
    72. Drugo stanje (2006– )
    73. Rekonvalescenti (2006)
    74. Agencija za SiS (2006– )
    75. Agi i Ema (2007)
    76. Pozoriste u kuci (2007– )
    77. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    78. April i detektivi (2008)
    79. Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi (2009)
    80. Sveti Georgije ubiva azdahu (2009)
    81. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    82. Montevideo, Bog te video! (2010)
    83. Plan B (2010)
    84. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    85. Coriolanus (2011)
    86. Miris kise na Balkanu (2010– )
    87. Cat Run (2011)
    88. Nasa mala klinika (2007– )
    89. S/Kidanje (2013)
    90. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    91. Ravna Gora (2013– )
    92. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    93. The Sky Above Us (2015)
    94. Za kralja i otadzbinu (2015)
    95. Komsije (2015– )
    96. O bubicama i herojima (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:21.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 19:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1