+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivona Juka / Ivona Juka

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivona Juka / Ivona Juka

    IMDb



    Ivona Juka je hrvatska i crnogorska redateljica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Smece (2004)
    2. Sto sa sobom preko dana (2006)
    3. Montaza - Razglednica iz Hrvatske (2006)
    4. Neke druge price (2010)
    5. View from a Well (2011)
    6. Ti mene nosis (2015)
    7. Da sam ja netko (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:15.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1