+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Nevena Ristic / Nevena Ristić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nevena Ristic / Nevena Ristić

    IMDb



    Nevena Ristić je srpska glumica, rođena 2. juna 1990. godine u Kragujevcu, gde je i završila Drugu kragujevačku gimnaziju. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2012. godine u klasi prof. mr Gordane Marić s predstavom Tre sorele po tekstu Stevana Koprivice, dok je master studije iz oblasti glume na istom Univrzitetu završila 2014. godine s predstavom Mali Princ. Trenutno igra u pozorištu Boško Buha u Beogradu u predstavama U strahu su velike oči, režija Milana Karadžića i Mali princ. Glumila je u nekoliko domaćih TV serija i filmova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Oktobar (2011)
    2. Made of Ashes (2012)
    3. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    4. Prinudno sletanje (2012)
    5. Gde je Nadja? (2013)
    6. The Piano Room (2013)
    7. Vojna akademija 2 (2013)
    8. Lefty, and the Man in Black (2013)
    9. Vojna akademija (2012– )
    10. Marijina epizoda (2014)
    11. Oprostaj andjela (2014)
    12. The Sky Above Us (2015)
    13. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    14. Prvaci sveta (2016– )
    15. Mirroring (2013)
    16. Biser Bojane (2017)
    17. Biser Bojane (2018– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 07.10.2018 u 19:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1