+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.713
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.130
    Pohvaljen 48.526 puta u 9.620 postova
    Moć reputacije
    1294

    Jelena Miholjevic / Jelena Miholjević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jelena Miholjevic / Jelena Miholjević

    IMDb



    Jelena Miholjević (Zagreb, 27. rujna 1969.), hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. U sredini mojih dana (1988)
    2. Parizi - Istra (1991)
    3. Zona sudbine (1992)
    4. Between Zaghlul and Zaharias (1994)
    5. Territorio Comanche (1997)
    6. Rusko meso (1997)
    7. Puska za uspavljivanje (1997)
    8. Pont Neuf (1997)
    9. Obiteljska stvar (1998– )
    10. Novakovi (2000)
    11. Sami (2001)
    12. Polagana predaja (2001)
    13. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    14. Radio i ja (2004)
    15. Zlatni vrc (2004– )
    16. Pusca Bistra (2005)
    17. Sto je muskarac bez brkova? (2005)
    18. Zutokljunac (2005– )
    19. Bitange i princeze (2005– )
    20. Libertas (2006)
    21. Obicni ljudi (2006–2007)
    22. Pravo cudo (2007)
    23. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    24. Dobre namjere (2007–2008)
    25. Mamutica (2008– )
    26. Zakon! (2008– )
    27. Bibin svijet (2006– )
    28. Luda kuca (2005– )
    29. Brak je mrak (2012)
    30. Mala prasica radi svinjarije (2013)
    31. Projections (2013)
    32. Stipe u gostima (2008– )
    33. Tajni dnevnik patke Matilde (2010– )
    34. Pocivali u miru (2013– )
    35. Pssst... Prica! (2015– )
    36. Crno-bijeli svijet (2015– )
    Izmenjeno od: lisani; 21.04.2018 u 08:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1