+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.524
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.887
    Pohvaljen 44.451 puta u 9.334 postova
    Moć reputacije
    1274

    Sreten Mokrovic / Sreten Mokrović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sreten Mokrovic / Sreten Mokrović

    IMDb



    Sreten Mokrović (Zagreb, 1957.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Daj sto das (1979)
    2. Nepokoreni grad (1981– )
    3. Kiklop (1983– )
    4. Eter (1985)
    5. Putovanje u Vucjak (1986– )
    6. Predvecerje puno skepse (1988)
    7. The Dirty Dozen: The Fatal Mission (1988)
    8. Intrigue (1988)
    9. The Great Escape II: The Untold Story (1988)
    10. The Forgotten (1989)
    11. Dirigenti i muzikasi (1990– )
    12. Fatal Sky (1990)
    13. The Pope Must Die (1991)
    14. The Sands of Time (1992)
    15. Zlatne godine (1992)
    16. Vrijeme za... (1993)
    17. Isprani (1995)
    18. Noc za slusanje (1995)
    19. Mrtva tocka (1995)
    20. Smogovci (1982–1996)
    21. Putovanje tamnom polutkom (1996)
    22. Treca zena (1997)
    23. Rusko meso (1997)
    24. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    25. Cetverored (1999)
    26. Je li jasno prijatelju? (2000)
    27. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    28. Konjanik (2003)
    29. Svjedoci (2003)
    30. Slucajna suputnica (2004)
    31. Kad zvoni? (2005– )
    32. Duga mracna noc (2005– )
    33. Mrtvi kutovi (2005)
    34. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    35. Reciklus (2008)
    36. Dobre namjere (2007–2008)
    37. Mamutica (2008– )
    38. Welcome (2010)
    39. Korak po korak (2011)
    40. Loza (2011– )
    41. Moj sin samo malo sporije hoda (2013)
    42. Jugoistocno od razuma (2013– )
    43. Stipe u gostima (2008– )
    44. Trampolin (2016)
    45. Crno-bijeli svijet (2015– )
    Izmenjeno od: lisani; 12.05.2018 u 18:19.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1