+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vera Ilic-Djukic / Vera Ilić-Đukić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vera Ilic-Djukic / Vera Ilić-Đukić

    IMDb



    Vera Ilić-Đukić (Beograd, 21. svibnja 1928. - Budva, 16. lipnja 1968.) je bila srpska filmska, televizijska i kazališna glumica i komičarka.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zivjece ovaj narod (1947)
    2. Jezero (1950)
    3. Cudotvorni mac (1950)
    4. Tudje dete (1959)
    5. Servisna stanica (1959– )
    6. Nema malih bogova (1961)
    7. Doktor glavom i bradom (1961)
    8. Sreca u torbi (1961)
    9. Muzej vostanih figura (1962– )
    10. Cutljiva zena (1963)
    11. Ogledalo gradjanina Pokornog (1964– )
    12. Put oko sveta (1964)
    13. Na mesto, gradjanine Pokorni! (1964)
    14. Licem u nalicje (1965– )
    15. Ledja Ivana Groznog (1965)
    16. Crni sneg (1966– )
    17. Servisna stanica (1966)
    18. Ljudi i papagaji (1966– )
    19. Zlatna pracka (1967)
    20. Spavajte mirno (1968– )

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1