+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Tatjana Sojic / Tatjana Šojić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tatjana Sojic / Tatjana Šojić

    IMDb



    Tatjana Šojić (Sarajevo, 9. april 1964) je bosanskohercegovačka filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Aleksa Santic (1990– )
    2. Metla bez drske (1989– )
    3. 11'09''01 - September 11 (2002)
    4. Remake (2003)
    5. Crna hronika (2004– )
    6. Dobro ustimani mrtvaci (2005)
    7. Nasa mala klinika (2004–2007)
    8. Tata i zetovi (2006– )
    9. Teah (2007)
    10. Pecat (2008– )
    11. Kucni ljubimci (2008– )
    12. Jasmina (2010)
    13. Dva smo svijeta razlicita (2010– )
    14. Belvedere (2010)
    15. Kako je llija Ladin predavao njemacki (2010)
    16. Dva smo svijeta razlicita (2011– )
    17. Akumulator (2011)
    18. Kriza (2013– )
    19. Redemption (2014)
    20. Sabina K. (2015)
    21. Time (2015)
    22. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    23. Baba Vanga (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:53.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1