+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Enis Beslagic / Enis Bešlagić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Enis Beslagic / Enis Bešlagić

    IMDb



    Enis Bešlagić (Doboj, 6. siječnja 1975.), bosanskohercegovački je kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Podrijetlom je iz Tešnja. Diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu 2001. godine. Ostvario je uloge u više od 30 predstava. Najveću popularnost kod hrvatske publike stekao je nastupajući u seriji "Naša mala klinika" te sa serijalom snimljenih viceva o Muji i Hasi. Enis je u braku i ima dvoje djece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sindrom (1998)
    2. Warriors (1999)
    3. Nepitani (1999)
    4. Cudan pazar (2000)
    5. Borac (2001)
    6. 10 minuta (2002)
    7. Viza za buducnost: Novogodisnji special (2002)
    8. Gori vatra (2003)
    9. Ljeto u zlatnoj dolini (2003)
    10. Viza za buducnost: Novogodisnji special (2003)
    11. Kod amidze Idriza (2004)
    12. Crna hronika (2004– )
    13. Mujo & Haso Superstars (2004)
    14. Viza za buducnost: Novogodisnji special (2004)
    15. Gori vatra (2005– )
    16. Ram za sliku moje domovine (2005)
    17. Nasa mala klinika (2004– )
    18. Ivkova slava (2005)
    19. Sex i selo (2005– )
    20. Praonica (2005– )
    21. Sve dzaba (2006)
    22. Armin (2007)
    23. Duhovi Sarajeva (2007)
    24. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    25. Nasa mala klinika (2004–2007)
    26. Cimmer fraj (2006–2007)
    27. Viza za buducnost (2002– )
    28. Zene s broja 13 (2009– )
    29. Montevideo, Bog te video! (2010)
    30. Dva smo svijeta razlicita (2011– )
    31. Stipe u gostima (2008– )
    32. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    33. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    34. Kriza (2013– )
    35. Sabina K. (2015)
    36. Nasa svakodnevna prica (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:28.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1