+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivan Marevich / Ivan Marević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivan Marevich / Ivan Marević

    IMDb



    Ivan Marević je hrvatski glumac, živi u Londonu. Poznat kao nositelj glavne uloge u filmu ''Četverored'' Jakova Sedlara. Marević je glumio i u filmu ''Pont Neuf'' posvećen velikom hrvatskom slikaru Josipu Račiću.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Architect (1997)
    2. Pont Neuf (1997)
    3. Police 2020 (1997)
    4. My Summer with Des (1998)
    5. Zavaravanje (1998)
    6. Wing and a Prayer (1997– )
    7. Cetverored (1999)
    8. Dubrovacki suton (1999)
    9. It Was an Accident (2000)
    10. Sword of Honour (2001)
    11. The Fourth Angel (2001)
    12. La sirène rouge (2002)
    13. Quicksand (2003)
    14. The Lost Prince (2003)
    15. Bright Young Things (2003)
    16. Milost mora (2003)
    17. The Face at the Window (2004)
    18. The Grid (2004– )
    19. Tripping Over (2006– )
    20. Hannibal Rising (2007)
    21. Diamond Geezer (2005– )
    22. Natasha (2007)
    23. The Bill (1984–2010)
    24. Largo Winch / The Heir Apparent: Largo Winch (2008)
    25. EastEnders (1985– )
    26. The Diana Clone (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:49.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1