+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.835 puta u 9.290 postova
    Moć reputacije
    1268

    Marko Todorovic / Marko Todorović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Marko Todorovic / Marko Todorović

    IMDb



    Marko Todorović (Prnjavor, 2. jun 1929 — Beograd, 29. avgust 2000) je bio srpski i jugoslovenski glumac. Slavu je stekao ulogom Milana Todorovića u serijalu „Lude godine“. U nekoliko partizanskih filmova igrao je ulogu Josipa Broza Tita.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Daleko je sunce (1953)
    2. Potraga (1956)
    3. Zle pare (1956)
    4. Velika turneja (1961)
    5. Solunski atentatori (1961)
    6. Sektor D (1962)
    7. Sasa (1962)
    8. Pod isto nebo (1964)
    9. Hm! (1964)
    10. Nemirni (1967)
    11. Jednog dana moj Jamele (1967)
    12. Samci (1968– )
    13. Na rubu pameti (1968)
    14. Prvi put s ocem na jutrenje (1968)
    15. Operacija Beograd (1968)
    16. Nasi sinovi (1968)
    17. Greska evolucije (1968)
    18. Radjanje radnog naroda (1969– )
    19. Zakopajte mrtve (1969)
    20. Ubistvo na svirep i podmukao nacin i iz niskih pobuda (1969)
    21. Velicanstveni rogonja (1969)
    22. Bura (1969)
    23. Slucaj Openhajmer (1970)
    24. Cedomir Ilic (1970– )
    25. Hronika palanckog groblja (1971– )
    26. Veliki posao (1971)
    27. Kapetan iz Kepenika (1971)
    28. Savonarola i njegovi prijatelji (1972)
    29. Zlocin i kazna (1972)
    30. Zasluge (1972)
    31. Rosenbergovi ne smeju da umru (1972)
    32. Paljenje rajhstaga (1972)
    33. Kupanje (1972)
    34. Covek koji je bacio atomsku bombu na Hirosimu (1972)
    35. Buba u uhu (1972)
    36. Amfitrion 38 (1972)
    37. Afera neduzne Anabele (1972)
    38. Poslednji (1973)
    39. Bela kosulja (1973)
    40. Uzicka Republika (1974)
    41. Dimitrije Tucovic (1973– )
    42. Odlazak Damjana Radovanovica (1974)
    43. Obesenjak (1974)
    44. Mister Dolar (1974)
    45. Otpisani (1974– )
    46. Pesma (1975– )
    47. Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka (1975)
    48. Treci za preferans (1975)
    49. Farma (1975)
    50. Andersonvil - Logor smrti (1975)
    51. Vlajkova tajna (1976)
    52. Uzicka Republika (1976– )
    53. U banji jednog dana (1976)
    54. Gresno dete (1976)
    55. Covek koji je bombardovao Beograd (1976)
    56. Usijane glave (1977– )
    57. Nikola Tesla (1977– )
    58. Lude godine (1977)
    59. Operacija (1977)
    60. Nije nego (1978)
    61. Gospodarev zet (1978)
    62. Maska (1978)
    63. Drugarcine (1979)
    64. Usijanje (1979)
    65. Pupinove zvezde (1979)
    66. Sumnjivo lice (1979)
    67. Prva Srpska zeleznica (1979)
    68. Lanci (1979)
    69. Pozorisna veza (1980)
    70. Doslo doba da se ljubav proba (1980)
    71. Slom (1979– )
    72. Husinska buna (1980)
    73. Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi (1981)
    74. Svetozar Markovic (1980– )
    75. Duvanski put (1980– )
    76. Na rubu pameti (1981)
    77. Berlin kaputt (1981)
    78. Zivot i prica (1982)
    79. Kakav deda takav unuk (1983)
    80. Osvajanje srece (1983– )
    81. Idi mi, dodji mi (1983)
    82. Dani AVNOJ-a (1983– )
    83. Sta se zgodi kad se ljubav rodi (1984)
    84. Banjica (1984– )
    85. Bal na vodi (1985)
    86. Zikina dinastija (1985)
    87. Misija majora Atertona (1986– )
    88. Druga Zikina dinastija (1986)
    89. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    90. Pod rusevinama (1987)
    91. Sulude godine (1988)
    92. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    93. Kolubarska bitka (1990)
    94. Jastuk groba mog (1991– )
    95. Smrt gospodje Ministarke (1991)
    96. Zikina zenidba (1992)
    97. Teatar u Srba (1991– )


    Pozorišne predstave:
    Izmenjeno od: mir-lav; 04.11.2018 u 14:10.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:08.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1