+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.562
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.910
    Pohvaljen 44.982 puta u 9.377 postova
    Moć reputacije
    1279

    Milo Djukanovic / Milo Đukanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milo Djukanovic / Milo Đukanović

    IMDb



    Milo Đukanović (Čevo, 30. septembar 1927 — Beograd, 25. oktobar 1989) je bio jugoslovenski i srpski reditelj i scenarista.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Covjek i voda (1954)
    2. Ne diraj u srecu (1961)
    3. Muskarci (1963)
    4. Jugoslavija pomorska zemlja (1963)
    5. Inspektor (1965)
    6. Palma medju palmama (1967)
    7. Zedni car (1967)
    8. Quo vadis Zivorade?! (1968)
    9. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    10. Kamiondzije (1972– )
    11. Paja i Jare (1973)
    12. Otpori Krste Hegedusica (1974)
    13. Legende i balade - Mehmed Pasa Sokolovic (1975)
    14. M.V. (1978)
    15. Sav nemir sveta (1981)
    16. Kamiondzije 2 (1983– )
    17. Kamiondzije opet voze (1984)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:53.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1