+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Spiro Guberina / Špiro Guberina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Spiro Guberina / Špiro Guberina

    IMDb



    Špiro Guberina (Šibenik, 1. ožujka 1933.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kota 905 (1960)
    2. Oko bozje (1960)
    3. Natjecaj za crnu pricu (1960)
    4. Svecanost (1962)
    5. Skerco za Marula (1962)
    6. Posljednji vitezovi (1963)
    7. Doktor Knok (1964)
    8. Ratna noc u muzeju Prado (1965)
    9. Ladanjska sekta (1967)
    10. Crne ptice (1967)
    11. Pred odlazak (1967)
    12. Djavolji rep (1967)
    13. Maratonci (1968– )
    14. Sjenke (1968)
    15. Postanski sanducic (1968)
    16. Poslednji Stipancici (1968)
    17. Agent iz Vaduza (1968)
    18. Americka jahta u Splitskoj luci (1969)
    19. Dnevnik Ocenaseka (1969– )
    20. A u pozadini more (1969)
    21. Fiskal (1970– )
    22. Ta dobra dusa (1970)
    23. Moji dragi dobrotvori (1970)
    24. Lisice (1970)
    25. Prosjaci i sinovi (1971– )
    26. Moji dragi susjedi (1972)
    27. Klupa u Jurjevskoj (1972– )
    28. Izdanci iz opaljenog grma (1972– )
    29. Kipic (1972)
    30. Timon (1973)
    31. Ca smo na ovom svitu... (1973– )
    32. Ca smo na ovon svitu... (1973– )
    33. Ljetni dan na otoku (1973)
    34. Golgota (1973)
    35. Covik i po (1974– )
    36. U registraturi (1974– )
    37. Kapetan Mikula Mali (1974)
    38. Muka svete Margarite (1975– )
    39. Zec (1975)
    40. Vrijeme ratno i poratno (1975– )
    41. Reakcionari (1975)
    42. Kad puske miruju (1975)
    43. Giovanni (1976)
    44. Nikola Tesla (1977– )
    45. Profesor latinskoga (1977)
    46. Cutanje profesora Martica (1978)
    47. Znanstveno dopisivanje (1978)
    48. Tomo Bakran (1978)
    49. Istarska rapsodija (1978)
    50. Bombaski proces (1978)
    51. Velo misto (1980– )
    52. Jelenko (1981– )
    53. Nepokoreni grad (1981– )
    54. Sustanar (1982)
    55. Ucjena (1982)
    56. Servantes iz Malog Mista (1982)
    57. Tajna starog tavana (1984)
    58. Dosije (1986– )
    59. Putovanje u Vucjak (1986– )
    60. Rasprodaja (1988)
    61. Neka cudna zemlja (1988)
    62. Buza (1989)
    63. Tudjinac (1990– )
    64. Skoljka sumi (1990)
    65. Tajna starog mlina (1991)
    66. Parizi - Istra (1991)
    67. Krhotine (1991)
    68. Transatlantik (1998)
    69. Kanjon opasnih igara (1998)
    70. Agonija (1998)
    71. Posljednja volja (2001)
    72. Starci (2001)
    73. Novo doba (2002– )
    74. Tu (2003)
    75. Cappuccino zu Dritt (2003)
    76. I galebovi su se smijali (2005)
    77. Nasa mala klinika (2004–2007)
    78. Balkan Inc. (2006– )
    79. Cimmer fraj (2006–2007)
    80. Kazaliste u kuci (2006–2007)
    81. Stipe u gostima (2008– )
    82. Najbolje godine (2009– )
    83. Dome slatki dome (2010– )
    84. Periferija city (2010– )
    85. Bella Biondina (2011)
    86. Loza (2011– )
    87. Iris (2012)
    88. Larin izbor: Izgubljeni princ (2012)
    89. Larin izbor (2011– )
    90. O pozudi I srcu (2013)
    91. Segrt Hlapic (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:32.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1