+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ljubomir Kerekes / Ljubomir Kerekeš

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ljubomir Kerekes / Ljubomir Kerekeš

    IMDb



    Ljubomir Kerekeš (Varaždin, 16. siječnja 1960.) hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac.

    Široj je publici postao poznat ulogom majora JNA Alekse Milosavljevića u komediji Vinka Brešana Kako je počeo rat na mom otoku iz 1996. godine, kada je za sobom već imao 14 godina glumačkog staža u varaždinskom kazalištu. Dvije je godine nastupao u Satiričkom kazalištu Kerempuh, a od 1998. stalni je član HNK u Zagrebu. Glumio je, između ostalih, i u filmovima Bogorodica, Posljednja volja te Lov u Bosni, gdje je nastupio s Richardom Gereom.

    Kerekeš je 1996. godine osvojio dvije Nagrade hrvatskog glumišta, jednu za ulogu majora Alekse u filmu Kako je počeo rat na mom otoku, a drugu za ulogu Jedermanna u predstavi "Jedermann iliti Vsaković" u izvedbi HNK u Varaždinu.

    Također uspješno glumi i na televiziji, gdje se ističu uloge u TV-serijama "Naši i vaši", "Bumerang", "Zauvijek susjedi" te "Mamutica".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. U sredini mojih dana (1988)
    2. Na rubu pameti (1993)
    3. Kako je poceo rat na mom otoku (1996)
    4. Putovanje tamnom polutkom (1996)
    5. Komedijice (1997– )
    6. Olujne tisine 1895-1995 (1997– )
    7. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    8. Obiteljska stvar (1998– )
    9. Bogorodica (1999)
    10. Holding (2001)
    11. Posljednja volja (2001)
    12. Ante se vraca kuci (2001)
    13. De enclave (2002)
    14. Nasi i vasi (2000– )
    15. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    16. Svjedoci (2003)
    17. Zlatni vrc (2004– )
    18. Duga mracna noc (2005– )
    19. Snivaj, zlato moje (2005)
    20. Bitange i princeze (2005– )
    21. Bumerang (2005–2006)
    22. Libertas (2006)
    23. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    24. The Hunting Party (2007)
    25. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    26. Dobre namjere (2007–2008)
    27. Nije kraj (2008)
    28. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    29. Gdje pingvini lete (2008)
    30. U stanici (2009– )
    31. Zakon! (2008– )
    32. Bibin svijet (2006– )
    33. Covjek ispod stola (2009)
    34. Tito (2010– )
    35. Lov u mutnom (2010– )
    36. Mamutica (2008– )
    37. Takav ti je zivot (2010)
    38. Najbolje godine (2009– )
    39. Ljudozder vegetarijanac (2012)
    40. Inspektor Martin i banda puzeva (2012)
    41. Zabranjeno smijanje (2012)
    42. Kosnice (2012)
    43. Pocivali u miru (2013– )
    44. Stipe u gostima (2008– )
    45. Horvatovi (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:59.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1