+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.343 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    France Stiglic / France Štiglic

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    France Stiglic / France Štiglic

    IMDb



    France Štiglic (12. novembar 1919 - 4 maj 1993.) je bio slovenski režiser i scenarista.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mladina gradi (1946)
    2. Vojni zlocinci bodo kaznovani (1946)
    3. Na svoji zemlji (1948)
    4. Trst (1951)
    5. Svet na kajzarju (1952)
    6. Slovo od Borisa Kidrica (1953)
    7. Volca noc (1955)
    8. Dolina miru (1956)
    9. Viza na zloto (1959)
    10. Deveti krug (1960)
    11. Balada o trobenti in oblaku (1961)
    12. Tistega lepega dne (1962)
    13. Ne joci, Peter (1964)
    14. Amandus (1966)
    15. Bratovscina Sinjega galeba (1969– )
    16. SLO v Beli Krajini (1972)
    17. Pastirci (1973)
    18. Kamnik (1973)
    19. Povest o dobrih ljudeh (1975)
    20. Praznovanje pomladi (1978)
    21. Strici so mi povedali (1983– )
    22. Veselo gostivanje (1984)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:38.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1