+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.835 puta u 9.290 postova
    Moć reputacije
    1268

    Branko Milicevic / Branko Milićević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Branko Milicevic / Branko Milićević

    IMDb



    Branislav Milićević (Beograd, 3. april 1946), poznatiji kao Branko Kockica, je srpski glumac proslavljen u emisijama i predstavama za decu. Takođe je reditelj i pisac.

    Rođen 3. aprila 1946. u Zemunu. Branko danas, sa suprugom, Slobodankom „Cacom“ Aleksić, pozorišnim rediteljem, živi u Beogradu, na Vračaru. Pored glume, studirao je i engleski jezik, ali studije nije završio.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sarajevski atentat (1968)
    2. Uzrok smrti ne pominjati (1968)
    3. Zaseda (1969)
    4. Velicanstveni rogonja (1969)
    5. U senci klisure (1969)
    6. Nasi maniri (1970)
    7. Opklada (1971)
    8. I Miss Sonia Henie (1971)
    9. Barijonovo vencanje (1971)
    10. Slava i san (1972)
    11. Sta se moze kad se dvoje sloze (1973– )
    12. Filip na konju (1973– )
    13. Beograd ili tramvaj a na prednja vrata (1973)
    14. Uzicka Republika (1974)
    15. Dimitrije Tucovic (1973– )
    16. Zivot je lep (1975– )
    17. Velebitske saonice ili tri svalera i jedna devojka (1975)
    18. Sinovi (1975)
    19. Uzicka Republika (1976– )
    20. Kuhinja (1976)
    21. Covek koji je bombardovao Beograd (1976)
    22. Kako upokojiti vampira (1977)
    23. Sedam plus sedam (1978– )
    24. Kocka, kocka, kockica (1979– )
    25. Masmediologija na Balkanu (1989)
    26. Balkanska perestrojka (1990)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:08.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1