+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.523
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.885
    Pohvaljen 44.433 puta u 9.332 postova
    Moć reputacije
    1274

    Mira Furlan / Mira Furlan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Mira Furlan / Mira Furlan

    IMDb



    Furlan je rođena u Zagrebu 7. rujna 1955 od majke Židovke i oca hrvatsko-slovenskog podrijetla. Isprva istaknuta glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, da bi 1980-ih postala jedna od vodećih hrvatskih i jugoslavenskih filmskih glumica. Osobito se istaknula u filmovima Kiklop (1982.) Antuna Vrdoljaka, U raljama života (1984.) i Za sreću je potrebno troje (1986.) Rajka Grlića te filmu Lepota poroka (1986.) Živka Nikolića. Od početka 1990-ih živi u SAD-u gdje je postigla svjetsku slavu nastupima u TV-serijama Babylon 5 i Izgubljeni.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Knez (1975)
    2. Njih troje (1976)
    3. Prijedi rijeku ako mozes (1977)
    4. Istarska rapsodija (1978)
    5. Novinar (1979)
    6. Ljubica (1979)
    7. Put u Kumrovec (1980)
    8. Velo misto (1980– )
    9. Rano sazrijevanje Marka Kovaca (1981)
    10. Nepokoreni grad (1981– )
    11. Kiklop (1982)
    12. Dundo Maroje (1983)
    13. Prestrojavanje (1983)
    14. Kiklop (1983– )
    15. Pismo - Glava (1983)
    16. Djecak i zec (1983)
    17. U raljama zivota (1984)
    18. Zadarski memento (1984)
    19. Stefica Cvek u raljama zivota (1984– )
    20. Horvatov izbor (1985)
    21. Cao inspektore (1985)
    22. Otac na sluzbenom putu (1985)
    23. Otac na sluzbenom putu (1985– )
    24. Obisk (1985)
    25. Za srecu je potrebno troje (1985)
    26. To nije moj zivot, to je samo privremeno (1985)
    27. Lepota poroka (1986)
    28. Spadijer-jedan zivot (1986)
    29. Od zlata jabuka (1986)
    30. Putovanje u Vucjak (1986– )
    31. Ljubezni Blanke Kolak (1987)
    32. Osudjeni (1987)
    33. Za sada bez dobrog naslova (1988)
    34. Vuk Karadzic (1987– )
    35. Dom Bergmanovih (1988)
    36. El camino del sur (1988)
    37. Braca po materi (1988)
    38. Spijun na stiklama (1988)
    39. Sever i jug (1988)
    40. Smogovci (1982–1996)
    41. Bolji zivot (1989)
    42. Bunker Palace Hôtel (1989)
    43. Drugarica ministarka (1989– )
    44. Poltron (1989)
    45. Gluvi barut (1990)
    46. Tudjinac (1990– )
    47. Stela (1990)
    48. Sarajevske price (1991– )
    49. Bolji zivot (1987–1991)
    50. Video jela, zelen bor (1991)
    51. Babylon 5: The Gathering (1993)
    52. My Antonia (1995)
    53. Black Kites (1996)
    54. Spider-Man (1994–1998)
    55. Babylon 5: In the Beginning (1998)
    56. Babylon 5: Thirdspace (1998)
    57. Babylon 5 (1994–1998)
    58. Stahlkammer Zürich (1985– )
    59. Sheena (2000–2002)
    60. Disi duboko (2004)
    61. Night Stalker (2005– )
    62. Vratice se rode (2007–2008)
    63. Turneja / The Tour (2008)
    64. NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003– )
    65. Lost (2004–2010)
    66. Ostavljeni (2010)
    67. Cirkus Columbia (2010)
    68. Law & Order: Los Angeles (2010– )
    69. Najbolje godine (2009– )
    70. Turneja (2011– )
    71. Do Not Forget Me Istanbul (2011)
    72. Venuto al mondo (2012)
    73. Payday 2 (2013)
    74. Sa mamom (2013)
    75. Kumun Tadi (2014)
    76. America, venim (2014)
    77. Lantern City (2014– )
    78. Für immer (2014)
    79. Surviving Me: The Nine Circles of Sophie (2015)
    80. Just Add Magic (2015– )
    81. Uncharted 4: A Thief's End (2016)
    82. Vere i zavere (2016– )
    83. Space Command (2016)
    84. Hiba (2016)

    Izmenjeno od: mir-lav; 22.08.2019 u 10:20.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 19:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1